Fredag 19/10

19 okt, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att vara modig när du egentligen är rädd. Du har både energi från Mars och Solen så det borde hjälpa dig att övervinna alla eventuella hinder på vägen. Kvällen blir festlig och alldeles för sen.

Oxen 20/4-20/5

Idag händer det mycket. På jobbet är det full fart och du känner att du måste stressa för att hinna med. Samtidigt så har du flera roliga utmaningar att sätta tänderna i idag. På eftermiddagen och kvällen är det dags för en utflykt. Du gör en resa och avslutar dagen med en god middag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en underhållande fredag där du lyckas göra bort dig samtidigt som du imponerar på någon på samma gång. Det är ditt mod att våga ta risker som imponerar mer än ditt misstag ligger dig i fatet. Kvällen handlar om familjen.

Kräftan 21/6-22/7

Du är sur för att du tvingas att samarbeta med en person som inte bara är trög, hen vägrar att anstränga sig vilket gör att du får dra det tunga lasset. Tyvärr hjälper det inte att klaga för din chef, då tycker hen bara att du är svår att samarbeta med.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns något flirtigt över ditt tecken just nu och det gör att mer än en person känner sig både attraherad och charmerad av dig. Egentligen finns det bara en som på allvar intresserar dig, men du är bra på att få många att känna sig sedda.

Jungfru 23/8-22/9

Du blir arg på en familjemedlem som inte lyssnar ordentligt. Du har förklarat samma sak flera gånger för den här personen, men det verkar ändå inte gå in. Kanske är det lika bra att ge upp. Hen vill verkligen inte ta till sig den information som du har.

Vågen 23/9-22/10

Det finns inga gränser för vad du kan uppnå idag om du bara tror på dig själv. Du får fantasi från Månen och massor av driv från Solen vilket gör att du utan en större ansträngning att uträtta storverk. Kvällen handlar om romantik.

Skorpionen 23/10-21-11

Din diplomatiska förmåga är nedsatt just nu så det finns en risk att du trampar en känslig person på hens ömma tår utan att mena det. I övrigt en händelserik och rolig fredag där du utmanas att testa dina gränser.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns ingen risk att du blir bortglömd idag. Ha bara lite is i magen så kommer även du får den inbjudan som du går och väntar på. Ibland blir du väldigt ivrig och då har du svårt att spela cool. Kvällen handlar om din familj.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är det full fart från morgon till kväll. Du är väldigt social den här fredagen och din charm är svår att motstå. Du utnyttjar dina fördelar på ett bra sätt. Under eftermiddagen så får du sällskap av en person som du inte träffar så ofta. Kvällen bjuder på många skratt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har full fokus på jobbet just nu. Det är många projekt som ska ros i hamn och det gäller att veta hur du ska tänka. En vän som du inte träffar såå ofta hör plötsligt av sig och är angelägen om att ni ska ses.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är finkänslig när en vän ställer en väldigt direkt fråga till dig idag. Du avslöjar inte hela sanningen eftersom du är rädd att din vän ska ta saker på fel sätt. Under kvällen flirtar du rejält med en person som du tänker lite extra på just nu.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons