Lördag 20/10

19 okt, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du oroar dig i onödan över ett visst besked. Du kommer att bli glad så slappna av. Under den här lördagen försöker du komma ikapp med ett privat projekt. Här gäller det att inte bli en tidsoptimist. Försök att vara realistisk när du uppskattar hur lång tid vissa saker tar.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en harmonisk lördag som handlar om dig och din partner/vän. Ni njuter gärna utomhus om vädret tillåter, annars så strosar ni i affärer, äter god mat och bara uppskattar livet i största allmänhet. Kvällen bjuder på en överraskning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ganska intensiv lördag där du ska hinna med en hel del olika saker. Genom att vara effektiv lyckas du beta av det mesta tråkiga innan lunch och kan använda eftermiddagen till att göra roligare saker.

Kräftan 21/6-22/7

Du kan vara ganska slängd i munnen när du vill och idag är du verkligen kaxig. Du drar dig inte för att säga vad du känner helt öppet till en person och du hoppas på att din ärlighet ska löna sig. Kvällen handlar om en fest.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte en person som vågar utmana ödet just nu. Det mesta går din väg och det vill du att det ska fortsätta att göra så därför undviker du att ta risker. Idag finns det möjlighet att göra ett spontant inköp till någon som du tycker om.

Jungfru 23/8-22/9

Du blir irriterad på en person som hela tiden ska lägga sig i ditt liv. Du tycker att hen borde fatta dina fina pikar, men den här personen är inte mottaglig för hintar utan behöver en ordentlig tillsägelse. Kvällen blir mysig och familjär.

Vågen 23/9-22/10

Du tar risker idag och det är inte likt Vågen. Du har en influens från eld som gör dig modigare och det märkas på allt från affärer till att du visa dina känslor öppet. Under eftermiddagen får du en fin komplimang av en person som du är hemligt attraherad av.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns ingen möjlighet att du väljer fel alternativ idag så lita på din magkänsla istället för att hela tiden tveka. Under dagen får du möjligheten att visa upp en talang som du inte så ofta kan skryta med.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att bestämma sig och just nu kan det vara jobbigt. Du vet på ett ungefär vad det är du vill, men när saker börjar hetta till så drar du dig undan igen. Du är rädd för att missa något ännu bättre om du väl bestämmer dig i den här frågan.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen bjuder på utmaningar och högt tempo. Det blir en stimulerande och intressant dag där du får möjligheten att knyta livslånga vänskapsband. En present blir grädden på moset. Kvällen bjuder på skratt och på spontana infall.

Vattumannen 20/1-18/2

Att vara frustrerad hjälper knappast idag. Det är bara att acceptera att du gjort ett misstag och att du måste rätta till det så snart som möjligt. Under eftermiddagen får du chansen att njuta av att vara ledig och att umgås med någon du tycker om.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är överraskande fräck idag, men du har insett att om du inte vågar som kommer du inte heller att vinna. Du måste ta risker och vara lite framåt. Under dagen så får du kontakt med en person som kan hjälpa dig att komma lite närmare ditt mål.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons