Söndag 21/10

19 okt, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen försöker du att bara ta det lugnt. Det har varit jobbigt i veckan och du är både fysiskt och psykiskt utmattad. En släkting är irriterad på dig för att hen tycker att du ställer för lite krav på dig själv.

Oxen 20/4-20/5

Du vet att det finns gränser för vad du orkar med, men idag pushar du de här gränserna bara för att det du gör är så roligt. Under dagen får du chansen att uppdatera dig på lite skvaller som rör din bekantskapskrets.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om små och stora val. Du tycker att det är lite jobbigt att välja just nu så du försöker att undvika situationer som kan leda till beslutsångest. Under dagen har du chansen att göra ett riktigt höstfynd.

Kräftan 21/6-22/7

Idag bestämmer du dig för att var på den säkra sidan hellre än att chansa. Du vill att allt ska gå prefekt den här söndagen och då gäller det att ha is i magen. En trevlig överraskning väntar på kvällen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är bestämd i dina åsikter och en släkting tycker att du är omöjlig att resonera med. Själv anser du att det är din släkting som är omöjlig. Det finns bara hens väg eller ingen och det tycker inte du är rätt.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att leva i nuet och att inte grubbla för mycket över framtiden. Jungfrun brukar gilla att planera så det kan vara en utmaning i sig att vara impulsiv och inte göra planer för dagen. På kvällen väntar du nyheter från en vän.

Vågen 23/9-22/10

Du är bra på att kompromissa, men idag vil du inte göra det eftersom frågan som tas upp betyder så pass mycket för dig. Det är sällan som du brinner så passionerat för en sak som du gör just nu och då är det viktigt för dig att få som du vill.

Skorpionen 23/10-21-11

Du resonerar fram och tillbaka med en vän för att komma fram till det vettigaste beslutet. Det kan verka vara en enkel sak som ni diskuterar men problemet har många bottnar och det krävs en del eftertanke innan du fattar ett avgörande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite sur på en vän för att hen inte har så mycket tid över för dig. Visst förstår du om din vän är upptagen, men även när hen är ledig så prioriterar hen andra saker än dig och det är det som irriterar dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en intensiv och jobbig dag som avslutas med ett glatt besked. Det här är något som du gått och hoppats på men som du inte riktigt räknat med så därför blir den här nyheten extra välkommen. Kvällen blir sen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är trött på att en släkting hela tiden försöker få din hjälp. Hen kan klara sig själv, men är väldigt social och nu när hen känner sig lite ensam blir det lätt att hen ber om hjälp mer för sällskapet än för själva hjälpen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill gärna träffa en person som ofta är ute och reser så därför får ni planera de tillfällen som ni ses. Om du bara har tålamod med din vän så kommer du att inse att er vänskap är värd all energi och allt jobb som du lägger ned på den.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons