Måndag 22/10

19 okt, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra måndag ur arbetssynpunkt även om du inte är social utan mer lite fräsig. Du behöver få vara för dig själv och tänka. En kollega kan bli förvånad över ditt beteende, hen är inte van att se dig på dåligt humör.

Oxen 20/4-20/5

Helgen har gett dig välbehövlig energi. Du kan luta dig tillbaka och bara njuta av den här dagen trots att alla andra är stressade. Ett specialuppdrag piggar upp vardagslunken. Kvällen handlar om familjen och då främst de yngsta familjemedlemmarna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som inte tycker om att förlora en diskussion. Idag möter du din överman när det gäller att argumentera och du blir både förvånad och lite sur på samma gång. Kvällen passar bra att ägna åt en hobby, gärna en fysisk hobby.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen mår du bäst om du får spendera dina vakna timmar med att lära dig nya saker. Om du går en utbildning, en kurs eller om du kan vara kreativ på jobbet så kommer det att bli den bästa av måndagar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du resonerar kring ett problem och när du väl får lite distans kring problemets kärna så inser du att det inte är så komplicerat som du först trodde. En kollega fungerar som ett utmärkt bollplank både när det gäller saker som rör arbetet och saker som rör privatlivet.

Jungfru 23/8-22/9

Du vill så mycket idag att det finns en risk att saker inte blir som du tänkt dig dagen. Du borde försöka att prioritera i dina långa lista av måsten. Under eftermiddagen får du en nyhet som både kan vara negativ och positiv lite beroende på din inställning.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att göra modiga val. Du kommer längre om du inte är så försiktig. Under dagen lägger du fram ett förslag till en chef. Ditt förslag får gehör och plötsligt ansvarar du för utförandet av din idé.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här måndagen tar du tag i olika problemställningar. Du är smart i ditt sätt att argumentera och resonera. Din chef är imponerad över din driftighet och över hur lugn du är i tuffa situationer. Kvällen blir harmonisk.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är du charmen själv och då lyckas du få de flesta att vilja vara runt omkring dig. Ingen kan vara så magnetisk som en Skytt på gott humör. Under dagen får du chansen att pröva lite nya idéer på jobbet. Din kreativitet uppskattas av dina kollegor.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är väldigt trött den här måndagen. Helgen har sugit musten ur dig, och du behöver tid för återhämtning. Under dagen får du chansen att välja en ny samarbetspartner till ett nytt projekt. Pröva gärna en person som du inte jobbat så mycket med.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är betänksam när en chef lägger fram ett förslag. Din erfarenhet av just den här chefens idéer är inte så positiva. Du vet att du egentligen inte har så mycket val, det är din chef som bestämmer, men du hoppas på att kunna påverka hen lite.

Fiskarna 19/2-20/3

En nygammal vän smyger sig in under ditt skinn idag. Du kommer på dig själv med att tänka mycket på den här personen fast du försöker att fokusera på annat. Din vän har en förmåga att påverka dig mycket starkare än du vill erkänna för dig själv.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons