Tisdag 23/10

22 okt, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen oroar du dig för en vän eller släkting som inte har hört av sig så som hen brukar. Du har själv försökt att få tag på den här personen, men hen verkar inte vilja prata med dig just nu. Nu undrar du om du gjort något fel.

Oxen 20/4-20/5

Att vara envis brukar vara det enklaste sättet för dig att driva igenom din vilja i tysthet. Din chef inser att hen inte kommer få som hen vill, varken nu eller i framtiden. Du måste antingen vara med på hens sätt att resonera eller så får din chef räkna med att du sätter dig på tvären.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är väldigt glad att du har fått som du vill i en viss fråga och idag känns det som en anledning att fira. Under dagen kan en kollega komma med ett klumpigt påstående som sårar dig lite. Hen menar inget illa, hen är bara usel på att uttrycka sig.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en rolig och utmanande dag där du får vara både kreativ och lite tokig på samma gång. Du tycker att det är kul att dina vansinniga idéer går hem hos dina kollegor. Under dagen får du möjligheten att muntra upp någon som inte mår så bra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är väldigt bestämd idag och det kan vara både bra och dåligt. Om du råkar på problem så kommer det bli enklare om du kan tvinga dig själv att testa om och om igen men om du bara sätter dig på bakhasorna för att saker inte passar så kommer din envishet inte för med sig något gott.

Jungfru 23/8-22/9

Du utmanar dig själv på alla möjliga sätt idag. Det finns så mycket som du vill göra, men då gäller det att du vågar vara lite udda och tänka utanför boxen. Idag testar du att tänka annorlunda och det lönar sig.

Vågen 23/9-22/10

Ekonomi har aldrig varit ditt favoritämne, men idag så försöker du dig på att göra en budget som håller i alla fall fram till jul. Du vill inte hamna i samma situation i år som du gjorde förra december. En släkting ger dig några värdefulla tips om hur du ska tänka.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är så glad att du inte behöver genomför en ytterst trist uppgift idag. Din chef har, av någon anledning, skjutit på det här projektet och det gör dig överlycklig. Under kvällen får du värdefull information av en vän.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att vara metodisk och att kunna tänka framåt. Du brukar inte gilla att planera, men just nu är det bra för dig att ligga steget före. En diskussion på jobbet kan lätt urarta så var försiktig med vad du säger.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir rolig men lite konstig. Du hamnar i en situation som blir ganska pinsam, samtidigt som den får dig att le och må bra. Du tvingas att blotta dina känslor på ett sätt som du inte är bekväm med, men när du väl visar vad du känner och får en positiv respons tillbaka så blir allt perfekt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är trött och irriterad vilket lätt kan gå ut över fel personer. Försök att inte bli arg på en närstående bara för att det är enklare än att bli sur på den person som faktiskt beter sig illa. Under kvällen passar du på att uppdatera dig på lite nyheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du gör bra ifrån dig på ett test av något slag idag och du är stolt över dig själv. Oftast så är inte Fisken någon tävlingsskalle, men just idag så tycker du att det är kul att se hur mycket bättre du är än de allra flesta av dina kollegor.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons