Onsdag 24/10

23 okt, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen får du äntligen chansen till en välförtjänt paus. Du känner att du är ikapp på jobbet och slipper stressa. Den här dagen passar bra att ta en långlunch och unna sig lite extra lyx. På kvällen får du chansen att imponera på en vän.

Oxen 24/4-20/5

Det är mycket känslor i ditt tecken just nu, men det är svårt att säga om du är förälskad i en person eller bara i själva tanken på kärleken. Just nu dagdrömmer du en hel del och det går till viss del ut över jobbet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns få personer som kan synas och höras lika väl som du kan när du vill vara i centrum och det vill du idag. Det finns en ny kollega som du vill ska lägga märke till dig och du gör ditt bästa för fånga hens uppmärksamhet.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du lite irriterad på en vän som du tycker beter sig osjyst. Ni har en lång historia tillsammans och därför tycker du att din vän borde kunna läsa dina känslor bättre än hen kan. Under dagen kommer du med en del pikar till din vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är betagen av en person som du misstänker inte ser dig helt och fullt. Du försöker charma hen, men hen har för mycket i sina tankar för att märka att du är intresserad. Du måste vara tydligare för du och hen skulle passa bra ihop om ni gav varandra chansen.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att visa att du faktiskt kan prestera på hög nivå. När din chef ställer krav på dig svarar du med att leverera mer än hen ber om. Du är imponerande effektiv just nu tack vare Mars inflytande över ditt tecken.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på massor av nöjen men också på en del allvar. Ett besked av något slag kan dra ned stämningen temporärt, men som tur är så lyckas du ofta se det positiva i alla situationer. Kvällen kretsar kring en förhandling.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir lite snarstucken när en kollega pikar dig. Du tycker att det är onödigt av hen att bete sig på det viset, samtidigt så vet du att i hens fall handlar det om stolthet och fåfänga. Under kvällen väntar roliga nyheter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar itu med en uppgift som du tycker är jätte tråkig, men som du måste genomföra oavsett vad. Du är duktig på att komma undan den här typen av arbete, men idag så har du ingen möjlighet att smita undan. Som tur är blir det en kort arbetsdag för din del.

Stenbocken 22/12-19/1

Du ser saker som du inte sett förr och du tycker att det är ganska kul att iaktta spelet mellan människor omkring dig. Vad du är omedveten om är det spel som du själv är delaktig i, där lyckas du inte vara lika lyhörd. Eftermiddagen bjuder på en härlig överraskning.

Vattumannen 20/1-18/2

Du drar dig för att visa dina känslor för en chef. Oavsett hur upprörd och ilsken du är så håller du god min i elakt spel. Du vet att det är is i magen som gäller i den här situationen. Kvällen kretsar kring en idrott eller träning av något slag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du lyckas lura alla inklusive dig själv att du inte bryr dig om en viss person, men det är bara halva sanningen. Hen betyder mycket för dig och därför blir du sårad när hen ignorerar dig. Under eftermiddagen får du annat än kärleksproblem att tänka på.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons