Torsdag 25/10

24 okt, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du ogillar att bli ignorerad och därför ser du till att markera mot en vän som är dålig på att höra av sig. I din värld är alla förklaringar dåliga förklaringar. Det finns inte ursäkt för din väns beteende. Kvällen bjuder på fysisk aktivitet.

Oxen 20/4-20/5

Du ser att två kollegor håller på att ryka ihop, men du föredrar att hålla dig utanför den här konflikten eftersom den inte berör dig direkt. Under eftermiddagen får du chansen att ta del av lite smaskigt skvaller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar ett skämt lite för allvarligt och det kan bli upptrappningen till en konflikt. Egentligen så är hela den här situationen en bra ursäkt för dig att bli sur. Du har länge velat bråka men den här personen, men det har inte funnits någon egentlig anledning till det.

Kräftan 21/6-22/7

Idag sårar du en kollegas känslor genom att vara ovanligt kall. Alla som känner dig väl vet att du är en varm och empatisk person så därför blir din kollega förvånad när du kan vara så avvisande som du är idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns mycket att fundera över idag så det är bra om du inte tränger undan alla tankar som smyger sig på. Ibland är det viktigt att konfrontera sina känslor oavsett hur jobbigt det kan vara. En fin komplimang lyser upp hela den här dagen.

Jungfru 23/8-22/9

Ibland så ser du inte skogen för alla träden och idag är det en sådan dag då det uppenbara inte är så självklart för dig. Du måste ta ett steg tillbaka och få distans för kunna se vad det är som egentligen pågår i ditt liv.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir jobbig, annorlunda men utvecklande. Du lär dig en hel del den här torsdagen. Under eftermiddagen och kvällen är det bra om du praktiserar det som du har lärt dig. En släkting hjälper dig att lösa ett problem idag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du ogillar att visa dig svag, men ibland kan faktiskt svaghet vara en styrka. Det är inte många som vågar visa sig sårbara. Idag får du något att fundera på när en kollega får problem eftersom hen har pratat bakom ryggen på andra kollegor.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag charmar du en chef genom att vara både intelligent och lite naiv samtidigt. Det är din något barnsliga sida som tilltalar din chef och får hen att känna ett behov av att beskydda dig. Din chef ger dig fördelar som du inte borde få.

Stenbocken 22/12-19/1

Du arbetar hårt med ett projekt och du blir äntligen nöjd med resultatet. Du har visat att du kan fokusera när det behövs och att du kan leverera även under stress. Eftermiddagen bjuder på en mysig liten flirt.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag tar du en ska i taget och stressar inte. Det är bättre för din del att inte bli för splittrad i dina uppgifter för det är då som du oftast gör onödiga misstag. Under kvällen verkar du vara bortbjuden eller så går du ut med vänner.

Fiskarna 19/2-20/3

Du skäms lite för en väns beteende, samtidigt som du försöker att tänka på att du och din vän är två helt olika personer som bör hållas isär. Under dagen får du möjligheten att arbeta med en kollega som tilltalar dig ganska mycket.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons