Fredag 26/10

26 okt, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du är på ett strålande gott humör den här fredagen och när du mår så här så finns det inte en enda person som du inte kan charma. Ditt leende, din humor och din värme går ingen förbi. Kvällen bjuder på fest.

Oxen 20/4-20/5

Du är trött på bortförklaringar från en chef som du inte tycker sköter sitt jobb. Visst har du en förståelse för att det är mycket att göra, samtidigt så tycker du att din chef prioriterar fel. Kvällen bjuder på fredagsmys.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir inte bättre för att du trappar uppkonflikten. Om du försöker se problematiken ur fler synvinklar så kanske din förståelse för motsidans argument ökar. På kvällen är det sport i någon form som gäller för din del.

Kräftan 21/6-22/7

Du har dåligt samvete för att du betett dig illa mot en person som du bryr dig om lite för mycket. Du blir lätt sårad av den här personen oavsett om det är meningen eller inte och då går du in i försvarsläge.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu leker livet för dig. Av någon anledning slapp du hamna mitt en ganska dramatisk konflikt och därför blir du den person som alla vänder sig till och vill umgås med. Idag strålar du lite extra och öser din charm över vänner och kollegor. På kvällen kanske du skulle försöka få till en dejt.

Jungfru 23/8-22/9

Idag har du spetsat in dig på att hugga tag i ett ytterst speciellt projekt som har med en smal nisch på jobbet att göra. Du tycker det är lite kul att utmana dig själv på den här typen av uppdrag. Kvällen bjuder på skvaller.

Vågen 23/9-22/10

Just nu har du en förmåga att hamna mitt i konflikter som egentligen inte rör dig. Oftast beror det på att du känner båda parter som bråkar och att du vägrar ta parti. På kvällen verkar du vara bortbjuden på en fest, middag eller kompishäng.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är en person som har mer temperament än du vill erkänna för dig själv. Just nu påverkas du mycket av Pluto vilket gör dig ganska nyckfull. Du kan gå från glad till rasande på en sekund och det behöver inte ens finnas en förklaring till varför du blir arg eller sur.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu känns det som om du inte riktigt passar in. Du känner dig som en felskuren pusselbit. Rätt motiv, men ingen given plats. Det har skett en omstrukturering bland dina kollegor den senaste tiden och därför har du lite svårt att hitta vart du hör hemma i den nya ordningen.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag utmanas du och provoceras av en kollega som hela tiden vill ha din uppmärksamhet. Som tur är så är du på ett strålande gott humör och inget kan rubba din balans den här fredagen. Kvällen passar bra att umgås med vänner eller bara ägna sig åt hemmamys med familjen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt stressad över jobbet just nu och det gör att du kan bli sur och grinig på din partner utan anledning. Som singel är det stor risk att ditt humör går ut över släkt och vänner. Kvällen handlar om att hitta ett sätt att slappna av och släppa jobbet.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu investerar du känslomässigt utan att ens reflektera över det. Det finns en person som växer mer och mer i dina ögon och omedvetet så har du börjat arbeta på er relation. Ikväll kanske du ska ta initiativet till att träffas. Du vill ju ses.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons