Lördag 27/10

27 okt, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att vara aktiv. Du har många järn i elden just nu och det gäller att hinna med att avsluta all projekt som du hela tiden påbörjar. En flirt kan gå lite för långt idag. Du tar det mer lättsamt än vad din flirt gör.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen handlar om att vara fokuserad och koncentrerad på att ro iland vissa saker. Du har en ganska lång lista som du vill hinna med, samtidigt som du vill få tid att spendera med en ung släkting eller vän. Här gäller det att prioritera och tänka smart.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns energi som är positiv i ditt tecken idag. Du vill jobba hårt och det gör att du blir klar med många saker som du påbörjat tidigare under hösten. En anledning till att du vill ha fullt upp är att då slipper du grubbla över ditt privatliv.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen kretsar helt och fullt kring en viss person. Du känner att för dig räcker det inte med det ni har just nu, du vill att ni ska komma närmare varandra. Det kan röra sig om en vänskap lika väl som det kan röra sig om kärlek, essensen av det hela är att du vill ha mer.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en intensiv och aktiv dag där du spenderar en hel del tid utomhus. Du får mycket gjort den här lördagen och du ägnar en hel del av dagen åt en hobby som du har. Ett skvaller får dig att lyfta på ögonbrynen.

Jungfru 23/8-22/9

Du är praktiskt lagd så därför blir det mer frustration än glädje när en släkting med tummen mitt i handen bestämmer sig för att hjälpa dig. Du vill inte tacka nej till hens hjälp för du vill inte såra din släkting, samtidigt är hen mer till besvär än till hjälp.

Vågen 23/9-22/10

Du satsar på spel av något slag och det kan hända att du vinner en mindre summa. Du har marginalerna på din sida, men du är förnuftig och satsar inte mer än du kan avvara. Kvällen bjuder på fest.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir ledsen av en väns kritik, även om du vet att den är befogad. För dig handlar vänskap om lojalitet och då anser du att dina vänner alltid ska ta ditt parti oavsett om du gör rätt eller om du gör fel.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen kretsar kring en fråga som du vill ha svar på. Den här frågan har växt i ditt undermedvetna och nu så kräver din nyfikenhet besked. Under dagen tar du kontakt med en gammal vän eftersom du känner dig trygg och bekväm att umgås med den här personen och just nu behöver du tryggt och bekvämt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir lockad ut på äventyr idag trots att din grundtanke var att inte ens lämna sängen. Dina vänner har andra planer och du är inte så svårövertalad som du trodde att du skulle vara. Det är bra för både dagen och kvällen är full av skratt och upptåg.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är första gången du kan slappna av på länge. Du ägnar den här dagen åt att njuta av vädret om det är bra eller småpyssla hemma om vädret inte samarbetar. Under dagen får du möjlighet att överraska en familjemedlem med något enkelt som en flaska champagne eller en god middag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att se varför du ska vara den som försvarar en vän som har gjort fel. Hen väntar sig lojalitet från din sida, men du tycker att handlingen får stå för sig själv. Dagen handlar om känslor och hur du resonerar om framtiden.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons