Söndag 28/10

28 okt, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du tar itu med problem som rör familjen den här dagen. Du och din partner eller familj är oense om något som rör kommande höst och det är på tiden att ni diskuterade ämnet utan att det blir för infekterat.

Oxen 20/4-20/5

På söndagen ägnar du dig åt att göra nästan ingenting. Är det fint väder så tillbringar du lite tid utomhus, annars är det hemmamys och höstpyssel som gäller. Du tar en paus från alla måsten och låter kreativiteten flöda.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att resonera med en vän eller familjemedlem. Den här personen är inte öppen för logiska argument utan blir arg om du tar upp ett känsligt ämne. Kanske är det bäst att du håller dig utanför den här gången och låter den här personen göra sina misstag så kanske hen lär sig.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns olika sätt att se på problematiken som rör ditt känsloliv. Du anser att du bara ska låta allt lösa sig av sig själv medan en vän tycker att du borde försöka analysera varför du gör som du gör när det kommer till kärlek. Du komplicerar till saker som kunde vara enkla.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag tar du och fixar med saker som du inte hunnit med i veckan. Det låter kanske inte så kul, men Mars ger dig ett driv och en influens från jord vill ha ordning och reda. Du har börjat grubbla på ett val som du snart ska göra. Det finns många faktorer att ta hänsyn till innan du till slut bestämmer dig.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen börjar lyxigt med långfrukost och sovmorgon. Du behöver verkligen den här kontrasten till vardagen för att orka med veckorna. Idag unnar du dig saker oavsett om det gäller att shoppa något lyxigt eller att skämma bort dig med god mat, egen tid och höstmys.

Vågen 23/9-22/10

Du är bestämd när det gäller en viss sak och inget din partner säger kan få dig att ändra dig. Det är ovanligt att Vågen är så här envis, men det visar bara hur mycket just den här saken betyder för dig. Din partner kommer att få vika i det här fallet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du kan vara väldigt kreativ, särskilt som nu, när Månen påverkar ditt tecken. Ibland tar du din kreativitet till nya höjder och då gäller det att du är noga när det kommer till fakta. Du har lätt för att spinna vidare i en tankegång utan att egentligen ha belägg för den.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du ganska nöjd med ett val som du gjort. Det är inget avgörande beslut, men du tar babysteg i rätt riktning. Idag tar du kontakt med en vän för att reda ut eventuella missförstånd mellan er. Du känner att ni glidit isär och det gör dig ledsen.

Stenbocken 22/12-19/1

Under söndagen passar du på att lyxa med sådant du älskar oavsett om det är sovmorgon, träning eller godisfrossa. Den här dagen handlar om att vara fri att göra vad du vill. På eftermiddagen umgås du med vänner och det blir många skratt.

Vattumannen 20/1-18/2

Var inte allt för rädd för att du svängarna idag. Precis som Skorpionen så påverkas du av Månen och det höjer både din känslighet och din kreativitet. Låt idéerna flöda. Du kommer att märka att det är sådana här dagar som du får de bästa idéerna.

Fiskarna 19/2-20/3

Du håller på att bli riktigt tillbakadragen och det irriterar dig. Du kommer på dig själv med att tacka nej till olika aktiviteter bara för att kunna vara hemma och mysa istället. Det är hösten som gör dig till en eremit. Helt skulle du bara bona in dig i sängen och inte kliva upp på ett halvår.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons