Måndag 29/10

29 okt, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om fysisk aktivitet och att hålla sig i trim. Det blir en intensiv dag där du är utmattad när kvällen kommer. Du gillar att hålla igång om du får ge järnet. Halvmesyrer är ingenting för dig.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir intensiv och rolig samtidigt som den bjuder på vissa logistiska problem. Här gäller det bara att vara kall och att bli upprörd när saker tenderar att gå fel. Under dagen får du en riktigt fin komplimang som du ska ta åt dig av.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som många vill umgås med och du tycker att det är trevligt att vara så populär samtidigt som du inte riktigt förstår varför. Det handlar om att du är lätt att ha att göra med och att du tycker det är kul att haka på saker som du inte prövat tidigare.

Kräftan 21/6-22/7

Idag har du chansen att höra av dig till en person som du gärna vill träffa lite mer privat. Hen är ledig och på humör att hitta på något. Här gäller det att inte vara feg och att inte övertänka situationen för mycket för då går tillfället dig ur händerna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du flirtar en hel del med en person som du är väldigt attraherad av, men som kan driva dig till galenskap mellan varven. Det är just den här typen av spänning mellan er som du tycker är så intressant.

Jungfru 23/8-22/9

Du kan vara väldigt tydlig med vad du vill idag annars kommer det lätt att uppstå missförstånd och då kan det sluta olyckligt. Om du bara är ditt vanliga strukturerade jag så kommer du inte lämna utrymme för några misstag, men en påverkan från Venus gör att dina tankar gärna glider iväg från nuet.

Vågen 23/9-22/10

Du är på ett strålande humör den här måndagen och du känner dig riktigt utvilad efter helgen. Din energi smittar av sig på dina kollegor och sammantaget blir det en bra inledning på veckan. Kvällen handlar om principer.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är passionerad av naturen och det gör att du i stort sett aldrig kastar dig in i saker som du inte brinner för. Idag så tvingas du ta tag i uppgifter som du tycker illa om och då blir resultatet därefter. Du kan helt enkelt inte göra bra ifrån dig när det gäller den typen av jobb.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du upptäcker att en nära släkting eller vän har flirtat med någon du känner utan att du vet om det. Hur du reagerar beror lite på med vem hen har flirtat och hur långt det har gått. Du ogillar att den här personen har gått bakom din rygg, men du förstår varför.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är väldigt nöjd med det du presterar idag. Du inser att dina ansträngningar äntligen börjar ge ett resultat och nu vill du fortsätta att bygga på det som du lagt grunden till. På kvällen vill några vänner träffas och du hänger med.

Vattumannen 20/1-18/2

Att påpeka uppenbara brister för din chef är som att hälla vatten på en gås. Ingenting händer trots att du har både bevis och fakta att luta dig tillbaka på. Under dagen möter du en person som har en inspirerande berättelse.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt driven idag och det är bra. Genom att tvinga dig själv att aktivera dig så skakar du av dig lite av din vanliga höstdepression.  En kollega ordnar en rolig aktivitet på kvällen och har du tur så kommer det någon dit som du mer än gärna vill träffa.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons