Tisdag 30/10

29 okt, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen får du möjligheten att invända mot ett beslut som är på väg att tas. Tänk på att det är bra om du säger vad du tycker annars så får du inte möjlighet att påverka. I övrigt en ganska lugn och skön dag.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir stressig, särskilt om du jobbar den här dagen. Många beslut måste fattas utan betänketid och det är något som du avskyr. Under dagen får du möjlighet att visa vilken god organisatör du är.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingas att möta dina inre demoner idag. Det handlar om en fobi som du har som du vet är ganska löjlig, men som du inte har gjort något åt än. Idag tvingas du att sätta åt sidan din narturliga avsky och göra något som du helst vill undvika bara för att bevisa för en chef hur mentalt stark du är.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar inga risker just nu, varken med ditt känsloliv eller något som har med personliga relationer att göra. Du är rädd att känna dig utsatt så därför tar du det säkra för det osäkra. Under dagen kan du få möjlighet att imponera på en vän med en ovanlig talang.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är en person som sällan säger ifrån när det kommer till att hjälpa vänner och bekanta. Nu har du kommit på att det finns en kollega som utnyttjar din snällhet lite väl mycket så idag stålsätter du dig och säger nej när hen ber om en tjänst.

Jungfru 23/8-22/9

Du behöver lugn och ro för att kunna fullfölja en viss arbetsuppgift, men just nu är du populär och alla drar i dig. Här gäller det att hitta ett hörn där du kan få vara ifred så att du äntligen kan avsluta det här projektet.

Vågen 23/9-22/10

Idag tar du tag i ett problem som rör ekonomin. Det är kanske inte så kul, men du känner att du faktiskt inte har något val i det här fallet. Kvällen handlar om att fira något. Det kan vara en prestation eller en födelsedag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är väldigt nyckfull i ditt humör och det irriterar till och med dig själv. Just nu påverkas du av flera lite mer labila planeter och det gör att du har massor av energi, men också ett ganska jobbigt humör. Du måste försöka behärska dig när du känner att du blir arg.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig men annorlunda tisdag eftersom du av någon anledning verkar vara ute på äventyr. Den här tisdagen får du äntligen träffa en person som du längtat efter de senaste månaderna. Det kan vara en vän eller en släkting som bor på annan ort.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir en ganska trevlig dag med lagom mycket att göra. Du kombinerar arbete, träning och socialt nätverkande den här dagen. Du har insett att det är bra att ha kontakter inom vissa områden för det kan ge dig fördelar både kort och långsiktigt.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns få människor som du kan samarbeta med just nu. Nästan alla irriterar dig och får dig att bli på dåligt humör. Det handlar om att du behöver få vara ifred för att för att kunna vara så kreativ som du vill vara. Du behöver gå in i dig själv för att kunna skapa

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är du uttråkad och vill att något ska hända. Det mesta i ditt liv går på slentrian och du ogillar slentrian. Det finns en risk att du gör något oöverlagt när du är på det här humröet. Har du tur så kan det leda till något fantastiskt men har du otur skapar det kaos omkring dig för en tid.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons