Onsdag 31/10

30 okt, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det är en underlig stämning i luften idag. Det känns som om något är på gång, men du vet inte riktigt vad det är. På eftermiddagen kan ett möte med en vän eller bekant blir startskottet till en stor förändring i ditt liv.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att visa att du kan vara flexibel samtidigt som du är lika välorganiserad som alltid. Det är just den här kombinationen som du tycker är svårast, men när du väl lyckas är du nöjd både över resultatet och över ditt sätt att jobba.

Tvillingarna 21/5-20/6

En flirt är på väg att växa till något djupare. Du vet inte om du är beredd att ta det här steget eller inte vilket kan göra dig lite lätt handlingsförlamad.  Under kvällen får du höra en nyhet som gör dig fundersam.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en person som sällan säger ifrån, även om det är på tiden att du gör det. Du har svårt att hantera alla former av konfrontationer. Du drar hellre ut på en konflikt än att vara tvungen att ställa någon mot väggen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag kör du strutsmetoden och stoppar huvudet i sanden när det kommer till ett fel som du gjort på jobbet. Du hoppas desperat på att ingen ska upptäcka den här missen trots att du vet att det är högst onsannorlikt att den ska slinka igenom.

Jungfru 23/8-22/9

Var förnuftig när det kommer till en vän. Du vet att hen alltid reagerar på ett visst sätt på dåliga nyheter så varför blir du förvånad den här gången. Du borde ha lärt dig att hantera din vän vid det här laget.

Vågen 23/9-22/10

Onsdagen handlar om att inte behålla lugnet. Du är en känslig person och det ligger kusliga vibbar i luften som gör att du hela tiden känner en oro. Försök att fokusera på små mål och gör en sak i taget. Kvällen kan bli en aningen skrämmande.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir mycket att ta tag i denna onsdag. Allt från att ordna medpraktiska lösningar på jobbet till att hjälpa en yngre släkting med en fest, halloweenkostym eller något likanande. Under dagen kan ett rykte skrämma upp dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är en ganska opraktisk person när det kommer till maskiner och verktyg. Idag tvingas du att sätta ihop en möbel eller fixa med något som är trasigt och det blir en riktig utmaning för din del. Det kan hända att du kommer att behöva hjälp, men försök på egen hand först i alla fall.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir rolig, utmanande och ganska konstig på samma gång. Du har insett att en person flirtar mycket med dig och du är smickrad men inte intresserad. Samtidigt som du hanterar den här situationen börjar du inse att det är fler som är intresserade av dig och det gör dig lite ställd.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är van vid att människor lyssnar på vad du har att säga så därför blir du förvånad när en kollega helt enkelt struntar i dina tips och gör tvärt emot istället. Du vet att den här personen kan vara väldigt provocerande mellan varven, men det här beteendet är mer än provocerande.

Fiskarna 19/2-20/3

Din osäkerhet när det gäller dina egna känslor skiner igenom och skapar vissa frågor idag. Du har svårt att analysera vad det är som få dig att känna på det här sättet, du vet bara att du vill ha en förändring i ditt liv.

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons