Torsdag 1/11

01 nov, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra dag dr du hinner med en massa saker. Du är väldigt effektiv på jobbet och det imponerar på en kollega. På eftermiddagen får du höra något som gör dig lite förbryllad. Det handlar om en vän som har råkat illa ut.

Oxen 20/4-20/5

Du är på stridshumör idag och då kan du vara väldigt provocerande mot omvärlden. Det är inte ofta som du har den här influensen i ditt tecken, men när du har det så bör personer som irriterar dig hålla avståndet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns ingen som du har så lätt att bli arg på som en äldre släkting och idag lyckas hen åter igen provocera dig. Hens ton fall tillsammans med hens mästrande sätt får dig att se rött. Du måste räkna till tio och ta ett djupt andetag innan du kan ta en diskussion med din släkting.

Kräftan 21/6-22/7

Du är som du är och det kan ingen ändra på utom du själv. Om du är missnöjd med ditt eget beteende så måste du hitta ett sätt att jobba på en förändring. Idag tar du ett stort kliv framåt när det gäller din personliga utveckling.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är arg på en kollega för att hen har hållit vissa saker hemliga för dig. Ni har lovat varandra att alltid vara öppna mot varandra och hålla varandra bakom ryggen, men din kollega verkar ha glömt bort er pakt. Under kvällen får du en fin komplimang.

Jungfru 23/8-22/9

Att blir arg hjälper inte när du har med små barn eller djur att göra. Här är det tålamod, tålamod och en liten dos tålamod till som gäller. Du måste vara bestämd och flexibel på samma gång. Du kan göra ett fynd som har med kläder eller utseende att göra idag.

Vågen 23/9-22/10

Det finns något avvaktande över ditt tecken just nu. Det verkar som om du inväntar nyheter, ett besked eller information innan du går vidare. Det blir en lång dag där mycket handlar om att hålla nerverna i schack och att våga hoppas på det bästa.

Skorpionen 23/10-21-11

Hur du än försöker så känner du att du inte riktigt lyckas nå fram till din vän. Din vän hör bevisligen vad du säger och håller med dig till viss del, men det finns ändå något som får hen att tveka när det väl gäller.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ganska desperat efter uppmärksamhet från en viss person och det gör att du kan säga eller göra något som du ångrar efteråt.  Du bör tänka innan du agerar idag. Om du är för impulsiv så kan det bli helt fel.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen handlar om att du har lovat någon något och nu försöker ta dig ur det här löftet, men när du ser hur besviken din vän blir så ångrar du dig. Du kommer att ha kul om du hänger med idag även om du tror att du inte är på humör för den här typen av upptåg.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intensiv dag och du är väldigt trött på kvällen. Var försiktig så du inte somnar klockan sex i soffan för då är finns det en risk att du rubbar din sömncykel. Under den här dagen verkar du göra en längre bilresa tillsammans med en vän eller släkting.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns många sätt att säga vad man tycker så välj dina ord på guldvåg idag. Din vän är känslig och uttrycker du dig klumpigt så kan du såra hen i onödan. Under den här dagen utmanar du dig själv att göra något du inte brukar göra.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons