Fredag 2/11

01 nov, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 Väduren 21/3-19/4

För dig handlar fredagen om att agera vuxet i en situation som är ganska känslig. I det här fallet måste du visa att du är den som kan se längre än till nuet och som förstår att visst agerande får konsekvenser.

Oxen 20/4-20/5

Den här fredagen blir lite stressig. Din partner förväntar sig att du ska vara med på alla olika projekt som hen har, men du är trött efter jobbet och vill bara slappa framför tv. Som singel har du goda chanser till romantik om du låter en vänskap få bli något mer än bara vänskap.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en positiv person i grunden så därför stör du dig på en kollega som klagar på allt. Du tycker att den här personen kan ha rätt till viss del, men det är bättre att försöka ändra på situationen än att bara gnälla hela tiden. Kvällen bjuder på en ruskig överraskning.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att agera och att vara väldigt organiserad när det kommer till saker som har med jobbet att göra. Du kan vara lite velig, men idag finns det inget utrymme för att tveka utan du måste följa din magkänsla.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är en person som kan bli ganska ivrig när det kommer till passion och romantik. Under hösten har en känsla för en person djupnat från att vara en vän till att du blir mer och mer attraherad av hen för varje dag. Under fredagen blir du svartsjuk när hen umgås med en annan, även om du vet att det är vänskapligt.

Jungfru 23/8-22/9

Du är rädd att överskrida dina befogenheter så du lassar över ansvaret på någon annan idag. Det kanske är bekvämt, men det kommer att komplicera till hierarkin på jobbet på sikt. Det är bättre att du tar tag och löser problemet själv.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en förväntan i luften den här fredagen. Arbetet går på rutin och det enda du vill är att klockan ska slå hemgång. Det verkar som om det är roliga kvällsaktiviteter på gång. Se bara upp med vänner eller en partner som kan bli svartsjuk ikväll.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är en person som tycker det är roligt med variation så därför blir du glad när en ny bekant ringer och vill att ni ska ses. Det blir en härlig fredag med lite udda inslag. På kvällen får du nyheter som du gått och väntat på.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag tar du flera bra initiativ. Du visar att du är en pålitlig person som kan hantera både ansvar och hålla tyst om hemligheter. Idag bestämmer du dig för att ta tillbaka en vän som glidit ifrån dig den senaste tiden.

Stenbocken 22/12-19/1

Det har en rolig och lite annorlunda fredag att se fram emot. Du blir medbjuden på en aktivitet som du normalt inte ägnar dig åt, men som är överraskande rolig när du väl tackar ja. Kvällen handlar om att utmana och utmanas på någon form av spel.

Vattumannen 20/1-18/2

Du behöver inte säga ja till ett jobberbjudande bara för att det ger dig högre lön. Det kan vara så att den lönen inte kompenserar tillräckligt för annat som du kanske förlorar som fritid eller semesterdagar.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är trött på att det aldrig händer något så du bestämmer dig för att vara lite spontan den här fredagen Vanligtvis är du försiktig med att utsätta dig själv för känslomässiga risker, men idag känner du dig självsäker och stark.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Annons