Lördag 3/11

01 nov, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det finns vissa skillnader mellan dig och en släkting, men ni tänker oftast lika när det kommer till viktiga beslut. Du blir överraskad idag när din släkting inte alls resonerar som du gör i en viktig fråga. Kvällen bjuder på fest.

Oxen 20/4-20/5

Det är mycket att göra den här lördagen, men det mesta är roligt. Under dagen får du möjlighet att fixa lite extra med något som du tycker är kul. Det kan vara mat, dekorationer eller kanske inredning. Kvällen handlar om nöjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du utsätter dig för en risk idag när du utmanar en vän på att göra något som han eller hon avskyr. Det som kan hända är att den här personen kanske blir arg på dig för att har manat på hen. Kvällen blir härlig och impulsiv.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns personer som du har svårt att lyssna på även om du tycker om dem. Idag umgås du just med en sådan person som du inte riktigt klarar av i för stora doser och då gäller det att ha en backup plan om situationen bli outhärdlig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet vad du vill och du kan vara nog så bestämd när det är på det här viset. Vad som gäller för dig idag är att hitt kompromisser där du inte behöver vika på de punkter som betyder mest för dig. Under eftermiddagen kan du få möjlighet att utveckla en hobby som du har.

Jungfru 23/8-22/9

Du är ivrig att komma igång med ditt arbete idag och därför så går du upp tidigare än du egentligen orkar. Det finns en chans att du blir väldigt trött på eftermiddagen när all energi rinner ur dig och då gäller det att ha mat eller socker att fylla på reserverna med. Kvällen blir rolig men inte så sen.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att ha motivation och att orka med saker som du inte hinner med i veckorna. Det blir en intensiv men rolig lördag där du inte får mycket chans att ta igen dig. Kvällen handlar om vänner och vänskap.

Skorpionen 23/10-21-11

Du pratar mycket om konflikthantering och att våga vara annorlunda,, men idag vill du inte sticka ut utan gör ditt bästa för att smälta in. Det handlar främst om att du inte är så bekväm i det sällskap som du hamnar i så därför väljer du att hålla en låg profil.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir rolig och full av intressanta vändningar. En konflikt i vänskapskretsen trappas upp och du tycker det är spännande att se vad som händer. En vän har råkat ut för en mindre olycka och du finns där för att hjälpa hen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på ett strålande gott humör den här lördagen, särskilt om du har fått sova ut ordentligt. En vän som du inte ser så ofta hör av sig och vill att ni ska ses. Du blir glad, men tyvärr verkar du redan ha planer för kvällen. Om du vill kan ni hinna med en snabbfika.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt bestämd av dig idag och det är bra eftersom det inte ger utrymme för tveksamheter. Om du vill något är det bättre att vara tydlig från börja än att ge utrymme för tvivel. Kvällen blir social och väldigt sen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vågar vara lite mer på idag eftersom du känner att du har chansen att driva igenom något som du velat genomför en tid. Idag är både turen och skickligheten på din sida vilket gör att du kan lyckas med nästan allt du tar dig för.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons