Söndag 4/11

04 nov, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under söndagen passar du på att ta det riktigt lugnt. Du behöver få vila upp dig ordentligt eftersom det är så mycket i veckorna. En nygammal vän hör av sig och vill att ni ska ses. Du är lite tveksam eftersom det inte slutade så väl när ni såg sist.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en skön och ganska kravlös söndag där fokus ligger på att ta det lugnt och vila en hel del. Du tar gärna promenader, fikar med vänner eller shoppar lite kläder om du har möjlighet den här dagen. Under kvällen får du höra en massa roligt skvaller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på väldigt gott humör den här söndagen. Du är full av energi och det finns en massa glädje i ditt horoskop just nu. Din äventyrliga sida kommer fram av en påverkan från Mars och gör att du gärna testar på nya, utmanande och kanske lite farliga aktiviteter den här perioden.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite rädd att allt går för bra i ditt liv just nu. Ofta när du känner att du är på topp så brukar något hända. Slappna av, det finns inga mörka moln på himlen utom dem du skapar av dig själv. Kvällen kan bjuda på vänskap och kanske lite romantik.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du saknar en person mer än du trodde var möjligt. Ni har kommit varandra nära den senaste tiden och nu när du eller hen är borta så märker du av er separation mer än du brukar. Under eftermiddagen ringer du, messar du eller snappar med din vän.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite seg i starten den här söndagen. Du vill gärna sova länge, men av någon anledning är du tvungen att kliva upp tidigare än du önskar. Det blir en rolig söndag där särskilt eftermiddagen blir givande för din del.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som ofta bestämmer dig för något och sedan ändrar du dig nästa sekund. Vågens velighet är ökänd och idag visar du verkligen hur svårt du har att fatta ett beslut. Du velar fram och tillbaka och din vän blir tokig på att du inte kan bestämma dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om små saker som betyder mycket för dig. Det kan vara en promenad, gå på ett museum eller bara träffa en person som gör ditt liv lite extra härligt att leva. Den här dagen kantas av god mat, många skratt och en hel del skvaller.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du ryggar tillbaka när du får höra ett rykte om två personer idag. Det här var den sista kombinationen på jorden som du kunde tänka dig och du har ingen aning om ens hur dess två människor ens lyckades få kontakt med varandra.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har bestämt dig för att ge dig själv och dina känslor en chans. Det är svårt för dig att ens erkänna att du tycker om en viss person ännu svårare för dig att göra något åt saken. Nu har du bestämt dig och en bestämd Stenbock brukar få som hen vill. I övrigt en social och aktiv dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du drar dig för att fatta vissa avgörande beslut eftersom du inte har alla fakta redo ännu. Det finns viss information som du inte kommer åt just nu och det irriterar dig. Under den här söndagen så får du i alla fall besked i vissa frågor.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en rastlöshet i ditt tecken just nu som kommer sig av att inget blir riktigt så som du tänker. Det krävs att du själv agerar för att kunna sätta dina planer i verket och just nu är du väldigt passiv av dig. Du behöver vara lite mer framåt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons