Måndag 5/11

05 nov, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det finns mycket att göra den här måndagen, men du är rätt så passiv eftersom du inte känner för att göra någonting. Det blir en ganska jobbig dag där du inte får så mycket gjort som du skulle önska. Kvällen handlar om fysisk aktivitet eller en idrott.

Oxen 20/4-20/5

Den här måndagen är du full av energi och det behövs för det blir en ganska prövande och lång dag. Ditt tålamod sätts på plats ett antal gånger den här dagen. Du inser att du inte kommer att få som du vill med en uppgift och det gör dig lite irriterad. Kvällen blir i alla fall rolig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du saknar verkligen att göra roliga saker just nu. Det är för mycket rutin i din vardag och du avskyr när allt tickar på och det inte finns några utmaningar. En kollega mår dåligt, men vill inte berätta varför och det gör dig nyfiken.

Kräftan 21/6-22/7

Idag umgås du så mycket du kan med en person som alltid får dig att le. Du är lite extra glad att träffa hen just idag eftersom du känner dig deppig när du vaknar på morgonen. Din vän lyckas alltid trolla bort alla negativa tankar och få dig att må bra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns två lägen som gäller idag, antingen är allt som vanligt och vardagen sparkar igång igen vilket innebär att du får träffa din saknande vän och då mår du fantastiskt. Andra scenariot är att du eller hen fortfarande är bortrest och då känner du dig lite nere hela dagen.

Jungfru 23/8-22/9

Det en rolig och kreativ måndag där du får möjlighet att visa många personer hur bra du är inom olika områden. Du har chansen att briljera i ord och skrift idag. Under eftermiddagen får du möjligheten att visa en chef något du kan men hen inte riktigt behärskar ännu.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen blir rolig, fartfylld och väldigt intensiv. Du verkar jobba ihop med ett nytt gäng och det gör att det tar ett tag innan du vet vart du har alla. Vågen är en person som måste känna av en grupp innan hen blir bekväm med situationen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du gör av med mer pengar än du tänkt dig på saker som du verkligen inte behöver. Det handlar om att du har lite för lite tid att planera dina inköp och då blir det spontant och inte riktigt genomtänkt. Kvällen handlar om att bejaka motsatser.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lycklig och olycklig på samma gång. Du har mött en person som du tycker mycket om, men vissa omständigheter gör att ni inte kan ses så mycket som du skulle önska. Du känner att du behöver någon som är helt på din sida just nu och som tar dig som du är.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir förvånad över en vän som vill att ni ska träffas väldigt ofta just nu. Er vänskap är rätt ny och du är inte riktigt säker på hur du ska hantera er relation eftersom din vän sänder ut dubbla signaler. Kvällen blir utmanande men väldigt rolig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har äntligen hittat någon du trivs att jobba med och som du kan lita hundra procent på. Du behöver någon som är stabil och som kan lugna ned dig när du blir stressad. En bra inledning på en ganska intensiv, men intressant vecka.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns olika personer i ditt liv som intresserar dig på olika sätt. Just nu så är den sociala biten väldigt viktig för dig och du försöker ta lite mer plats än du brukar när det kommer till större grupper. Det finns särskilt en person som du vill ska se dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons