Tisdag 6/11

05 nov, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Den här tisdagen handlar om att processa information. Du har fått en hel del nyheter de senaste veckorna och nu gäller det att du får tid att bearbeta allt nytt som hänt. Idag jobbar du mycket själv och du jobbar på rutin så du kan låta tankarna vandra fritt.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen tar du ansvar för ett projekt som egentligen ligger utanför ditt område. Din chef blir både tacksam och förvånad över ditt initiativ. Under den här dagen kommer du att inse att den tid som är avsatt för ett visst projekt kanske var i minsta laget.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag handlar det om att sätta rutiner och att få dem att fungera. Det är svårt att vara kreativ när inte det basala flyter på. Visst är det tråkigt att skapa rutiner och strukturera jobbet, men du vet att det är nödvändigt. Kvällen blir rolig och lite annorlunda.

Kräftan 21/6-22/7

Idag känner du att konkurrensen ökar och det gillar du inte. Det kan röra sig om en ny person på jobbet, någon som flirtar med den du är intresserad av eller en hobby som har blivit till en tävling där någon eller några hela tiden jagar din position. Här gäller det att försvara sina intressen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en härlig tisdag fylld av skratt, flirtande och en massa roliga utmaningar. Du har insett den senaste veckan att det finns en person som är värd att jobba för. Hen får dig nästan alltid på gott humör, när hen inte driver dig till galenskap. Ni två trivs bra ihop och det finns kemi mellan er.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som gillar ordning och reda men det betyder inte nödvändigtvis att du är en pedant när det kommer till städning. En kollega har svårt att få ihop det kaos som du skapar när du jobbar med den koll som du har när det kommer till siffror och papper.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en inspirerande onsdag där fokus ligger på att få ihop ett ganska omfattande projekt. Nu när det här jobbet nästan är över så känns det lite tomt. Du har haft roligt och lärt dig mycket den senaste tiden.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en del frågetecken som du borde räta ut innan du fortsätter med en relation som du har. Om det reda från början existerar misstänksamhet och oro så kommer det bara blir jobbigare i framtiden.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lycklig men du tror inte att det märks på dig. Så fel du kan ha, du fullkomligen strålar och alla undrar vad det är som hänt i helgen som lockar fram det där leendet på dina läppar. Att ingen frågar dig direkt beror på att dina kollegor respekterar din personliga sfär.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en härlig tisdag att se fram emot. Någon får det att pirra lite extra i magen på jobbet och du ser faktiskt fram emot att gå till arbetet när väckarklockan ringer. Se upp så att du inte blir sen, det tar lite längre tid att fixa sig och välja kläder än det brukar göra.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vill ha svar och du vill ha dem nu. Det finns irritation och frustration över både det som sker privat och ditt arbetsliv. Just nu så försöker du bara uthärda och hoppas på ljusare tider. Ha tålamod, något kommer att ändra sig och det gör att dagarna blir enklare att hantera.

Fiskarna 19/2-20/3

Det är mycket på gång i ditt liv just nu och du arbetar en hel del hemma eller övertid. Du vill visa att du är ambitiös och då krävs det lite extra insats från ditt håll. En chef är mycket nöjd med det arbete som du levererar just nu.

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons