Onsdag 7/11

06 nov, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du satsar på att få mycket gjort under förmiddagen för du vet att du lätt tappar fokus efter lunch. Det blir en rolig och kreativ dag där du får utnyttja dina idéer. Under dagen har du möjlighet att testa olika praktiska uppgifter.

Oxen 20/4-20/5

Det finns ett lugn över den här onsdagen. Trots att det såg ut att bli en stressig dag på pappret så verkar allt ordna sig till det bästa. Rutinerna sitter som de ska och du inser hur mycket det betyder för det dagliga arbetet. Dagen bjuder på skvaller och på lite flirtande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns många skäl till att du inte säger nej när en chef ber dig om en tjänst idag. Du har ett långsiktigt mål som kräver vissa uppoffringar och det vet du om. Under dagen kan du få ett besked som du upplever lite oroande.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen bir rolig och du får testa dina färdigheter inom olika områden. Den här dagen vågar du ta ut svängarna ordentligt. Du är inte rädd för att vara lite annorlunda och sticka ut, tvärtom så är just den sidan en del av din charm.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du bryr dig för mycket om vad andra tycker och tänker och för lite om vad som är bra för dig. Om du ska må riktigt bra så ska du tillbringa den här dagen med någon som får dig att skratta och tänka på annat än vardag och tristess.

Jungfru 23/8-22/9

Skönhet kommer inifrån, det vet du om, men du tycker inte att det skadar att piffa sig lite extra innan du går till jobbet den här dagen. Du vet att du kommer att arbeta med kolleger eller kunder om är attraktiva och då skadar det inte att se bra ut.

Vågen 23/9-22/10

Du kan vara väldigt irriterande när du vill och idag går du in för att reta upp en kollega som du tycker illa om. Det är sällan som du tycker så här illa om en person så därför blir du extra irriterad. Under eftermiddagen väntar goda nyheter.

Skorpionen 23/10-21-11

Mycket i ditt liv just nu kretsar kring ett beslut som du är på väg att ta. Du har insett att du måste bestämma dig snart och det gör att du grubblar över vilken väg du ska gå. En klok släkting har ett par värdefulla råd som du bör ta i beaktande innan du bestämmer dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om fysisk ansträngning och det är inte riktigt din grej. Du kan tycka det är kul att röra på dig om det ingår i en hobby eller en sport men att bara motionera för motionerandets skull förstår du dig inte på.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen tar du ut dig ordentligt både fysiskt och psykiskt och det gillar du. En kollega verkar tycka det är roligt att både flirta och reta dig på samma gång. Du uppskattar verkligen hens uppmärksamhet och du funderar på hur du ska visa att du gillar hen.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en del mentala prövningar på jobbet idag så det gäller att du har tålamod att ta dig igenom dem. Du är en person som oftast inte viker när det kommer till utmaningar, men idag är du ganska trött på att lösa både dina egna och andra personers problem.

Fiskarna 19/2-20/3

Det gäller att du är tydlig med vad du vill annars kommer det inte att bli bra. Du måste visa vad du går för i mer än ett sammanhang och det kan göra dig lite nervös. Lita på din naturliga charm och på din förmåga att acklimatisera dig till nästa alla situationer.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons