Torsdag 8/11

08 nov, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en rolig och kreativ dag där du får användning av gamla kunskaper på ett nytt sätt. Du prövar dig fram den här dagen och oftast får du väldigt bra resultat när du vågar utforska lite nya områden. Kvällen handlar om kärlek och missförstånd.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en rörig torsdag där missförstånd, irritation och frustration avlöser varandra. Egentligen handlar det till stor del om att du känner att du inte har kontroll. Just nu fattas det mycket beslut över ditt huvud och det gör dig arg. Kvällen handlar om att flirta lite för att förgylla vardagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är ingen vän av ordning, men en kollega är ännu mer slarvig än vad du är och det tvingar fram någon slags ordningspolis i dig. Du blir tokig på kringströdda papper och allmänt slarv. Under eftermiddagen får du upp ögonen för en ny kollega som inte gör så mycket väsen av sig.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag vill du visa upp dig charmigaste sida men då krävs det att du anstränger dig lite extra. En vän har blivit besviken på dig ett antal gånger för att du uppför dig så konstigt. Just när ni börjar vara på samma våglängd igen så drar du dig undan. Det handlar främst om att du är rädd för att bli sårad.

Lejonet 23/7-22/8

Du är modig som ett Lejon idag när du ger en vän/kollega eller bekant en ganska vågad komplimang. Hen svarar positivt och du inser att det kanske är dags att du tar nästa steg i den här relationen vilket i ditt fall innebär att du visar lite tydligare att det finns ett intresse från din sida.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en försiktig person när det kommer till utgifter. Du har insett hur impulsiv du kan bli när du är uttråkad och att det då finns en risk att du gör av med pengar på saker som du egentligen inte behöver. Idag motstår du ett frestande erbjudande.

Vågen 23/9-22/10

Annons

Just nu har du en del saker som måste bli gjorda inom en ganska snäv tidsram och då finns det inte så mycket utrymme till att vara spontan. Du försöker förklara situationen för en vän som tror att du medvetet undviker hen.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en frihet och en livsglädje i ditt horoskop som främst kommer från Månen. Du mår känslomässigt väldigt bra just nu oavsett om du är singel eller har ett förhållande. Du trivs med alla viktiga bitar i ditt liv så som arbete, bostad och dina vänner.

Skytten 22/11-21/12

Du är lite irriterad på ett par vänner för att du tycker att de fryser dig ute från sin umgängeskrets. Egentligen kanske det handlar mer om att du inte trivs med de övriga personerna i gänget snarare än att du inte är välkommen. Dagen handlar om att ta för sig när det kommer till jobbet.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag får du höra något som gör dig både glad, förvirrad och kanske lite skärrad på samma gång. Du är inte redo att ta dig an den här typen av känslor, det blir för intensivt och just nu har du så mycket annat att tänka på. Nu är det så att kärleken sällan kommer lägligt.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är allmänt stressad över din arbetssituation och det beror på att saker inte fungerar som de ska och det innebär merarbete för din del. Det hade varit enklare om vardagen var mer vardaglig och inte hela tiden kräver att du ska lösa problem.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet inte riktigt om du ska kämpa för det du vill ha eller låta en god vän få chansen istället. Ditt problem är att hur du än väljer så kommer någon att bli sårad och att såra någon är det sista du vill just nu.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons