Fredag 9/11

09 nov, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Äntligen fredag och då släpper du allt ansvar och låter andra får styra och ställa. Oavsett om du arbetar eller är ledig i helgen så är det här din officiella festdag. Kvällen handlar om vänner och om att gå för långt.

Oxen 20/4-20/5

Du är på ganska gott humör den här fredagen trots att det är mycket att göra på jobbet. Det finns en fredagstämning på arbetsplatsen som dessutom förhöjs av lite ögongodis för din del. Under dagen kan du få svar på en fråga som rör framtiden och arbetstider.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är alltid väldigt rak med vad du tycker och tänker, men det är inte alltid som du uppskattar samma ärlighet tillbaka. Idag fäller en kollega en kommentar som du upplever som både sårande och helt onödig. Kvällen blir rolig och intensiv.

Kräftan 21/6-22/7

Idag tvingas du ta ställning antingen för en vän eller för en person som du hyser varma känslor för i smyg. Det handlar om att de här två ofta tycker väldigt olika och ibland blir situationen ohållbar. Spontant väljer du alltid din vän, men just i det här fallet så blir du osäker på hur du ska göra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att ha roligt och att visa upp din charm och din lättsamhet. Just nu dras människor till dig som flugor till en sockerbit och du tycker att det är roligt att vara uppskattad. Under eftermiddagen bekänner en vän en hemlighet för dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du är mycket bestämd när det kommer till saker som har med ordning och reda att göra. Du jobbar bättre om du har koll och det känner du att du har idag. På kvällen passar det bäst att vara hemma med familjen och mysa. Du är för trött för andra typer av aktiviteter.

Vågen 23/9-22/10

Du kan vara väldigt impulsiv ibland och det är du idag. Du säger eller gör något som får en kollega att känna sig väldigt speciell. Under eftermiddagen kan en pinsam situation uppstå när du försöker rätta till ett missförstånd.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att vara ärlig i dina känslor. Blir du sårad så säg ifrån, känner du dig överkörd så markera ditt missnöje men visa även glädje om du får en komplimang eller om du blir bjuden på en fest.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är väldigt avvaktande just nu. Egentligen så har du så mycket känslor inombords att det känns som du ska svärma över, men på ytan är du samlad och faktiskt ganska sval. Kvällen bjuder på en överraskande nyhet.

Stenbocken 22/12-19/1

Någon vill träffa dig och du känner dig lite kluven. Visst vill du träffa personen ifråga, men det finns också en risk att du skickar fel signaler om bara ni två ses väldigt ofta. Du vill inte riskera att såra en person som kan bli din bästa vän framöver.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag jobbar du mot målet att få komma hem. Du vill ta det lugnt på kvällen, äta gott och umgås med familjen. Under eftermiddagen kan du få ett besked som innebär extra helgarbete för din del. Här gäller det att ta emot nyheterna på ett samlat sätt.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns olika nivåer i ditt sociala liv just nu. Du umgås med dina vänner och det trivs du bra med men som singel saknar du någon som är lite mer speciell i ditt liv. Du har börjat få känslor för en person, våga visa vad du känner idag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons