Lördag 10/11

10 nov, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det finns inte så mycket du kan göra åt något som du sagt eller gjort som du ångrar nu i efterhand. Till ditt försvar så blir du väldigt arg när du blir provocerad och då kan du vräka ur dig saker som låter värre än de är tänkta att göra.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen inleds fridfullt med en härlig lördagsfrukost och massor av mys. Under dagen servar du en vän eller släkting lite extra. Hen har mycket att göra just nu och du vill se till att hen har det bra när hen kommer hem.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en stressig inledning på den här lördagen. Du har bundit upp dig på diverse aktiviteter och nu har du svårt att komma undan dem. Under den här dagen får du höra en massa rykten som du gärna vill forska närmare i.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns något lojt över ditt tecken just nu. Du orkar inte engagera dig så mycket som du skulle behöva och det gör att du inte får den möjlighet att utvecklas så som du förtjänar. Egentligen borde du använda den här lördagen för att göra upp planer för framtiden men du ägnar den hellre åt dina vänner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns så mycket du kan säga och göra den här lördagen för att förbättra en släkting humör. Du brukar normalt inte ha några problem att muntra upp hen, men idag så är din tankar på annat håll och du kanske inte ens märker att hen är nere.

Jungfru 23/8-22/9

Idag tar du tag i praktiska saker som har med hemmet att göra. Oavsett om det är långsiktiga projekt eller mer kortsiktiga saker som städning och tvättning så känner du dig nöjd när kvällen kommer. På kvällen unnar du dig lite extra lyx.

Vågen 23/9-22/10

Du bestämmer dig ofta i sista sekund för vad du vill göra och det är bra eftersom då velar du inte lika mycket när beslutet väl är taget. Under lördagen föreslår en vän att nu ska göra något improviserat och du är gärna med på det så länge du mår bra.

Skorpionen 23/10-21-11

Du säger inte nej till att få en present den här dagen, men frågan är om du blir glad eller lite besviken över gåvans innehåll. Du hade nog räknat med något mer personligt från den här personen. Kvällen handlar om att ställa rätt frågor.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en innehållsrik och rolig lördag där du får träffa vänner som du inte sett på länge. Du njuter verkligen av att få vara mittpunkten för all uppmärksamhet. Den senaste tiden har du känt dig lite utanför på jobbet så du behöver få vara i centrum när du är ledig.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen handlar om att ha disciplin och göra saker som kanske inte är så roliga men som måste göras. Det handlar både om ett privat intresse som du måste jobba med för att blir så bra som du vill bli och vissa arbetsuppgifter. På kvällen träffar du gärna dina vänner helt spontant.

Vattumannen 20/1-18/2

Du överraskar en vän med en väldigt omtänksam present idag. Hen hade inte förväntat sig det här från dig så hen blir både smickrad och förvånad på samma gång. Kvällen bjuder på variation och på god mat och en del skvaller.

Fiskarna 19/2-20/3

Du oroar dig för en vän som är väldigt lynnig i humöret. Det var länge sedan bara ni två sågs och du funderar på om du ska försöka att träffa din vän ensam den här dagen så du kan forska lite i vad det är som är så fel.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons