Söndag 11/11

11 nov, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det är dags att du tar en släktings oro för dig på allvar. Hen menar bara väl med sitt ständiga tjat och det kanske är på tiden att du förklarar att hens gnatande snarare får motsatt effekt mot den din släkting avsett. Under dagen kan ett möte få dig att tänka om i en viktig fråga.

Oxen 20/4-20/5

Du har så svårt att greppa en person på jobbet, men du gör några tappra försök eftersom du gärna vill ge alla en ärlig chans. Dina ansträngningar kommer att löna sig och idag säger du något som bryter isen mellan er två för gott. Om det inte rör sig om en kollega kan det röra sig om en bekant.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns något piggt och undrande över ditt tecken just nu. Du är nyfiken på människorna du möter och du vill veta mer om dem. Den här dagen uppstår det ett missförstånd mellan dig och en familjemedlem. Red ut situationen innan den blir värre.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Det finns inga begränsningar för dig den här söndagen, så länge du vågar kan du nå alla mål som du sätter upp. Under dagen får du chansen att visa en vän hur mycket hen betyder för dig. Har du möjlighet så firar du en pappa lite extra den här dagen.

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en mysig hemmadag som fokuserar på släkt, mat fika och skvaller. Du ventilerar lite tankar med en person som du litar fullt på och hen har faktiskt en del värdefulla råd att komma med. Under eftermiddagen får du chansen att testa de här råden i verkligheten.

Jungfru 23/8-22/9

Det hjälper inte att backa ur nu, det är försent. Om du är tveksam så skulle du sagt till mycket tidigare. Idag är det bara att bita ihop och delta i det som du lovat att vara med på. Under dagen kommer du att lära dig en massa nyttiga saker.

Vågen 23/9-22/10

Det blir lite väl mycket att ta in den här söndagen och det gör att du känner dig känslomässigt dränerad när kvällen kommer. Det hade varit bättre om du planerade in ett par aktiviteter istället för att fylla dagen med planer. Du behöver få vila när du är ledig.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att göra val som du kan hålla fast vid. Du brukar ha lätt för att bestämma dig men nästan lika lätt för att ändra dig igen. Idag måste du hitta en plan som du kan arbeta efter under en längre tid.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska lugn och harmonisk söndag där du pratar mycket med en person som har kommit att betyda en hel del för dig. Hen har en rogivande inverkan på dig och få dig att känna dig harmonisk.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen handlar om att komma ikapp med vissa saker som du halkat efter med. Det blir en intensiv dag där fokus ligger på detaljer som rör jobbet och hösten. Under den här dagen får du en smickrande komplimang som gör dig lite förvirrad.

Vattumannen 20/1-18/2

Du nekar till att du gjort fel fast du vet att du har det. Anledningen till att du låtsas som det regnar är att har lite dåligt samvete för det som du gjort, men du vet inte hur du ska rätta till det här misstaget. En överraskning får dig på gott humör den här söndagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir svårt att bara acceptera att det är nya förhållanden som råder. Du ogillar snabba förändringar om det inte är du själv som står för dem. Idag får du en misstanke bekräftad. Under eftermiddagen är det fika och hemmamys som gäller.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons