Måndag 12/11

11 nov, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under måndagen finns det något som du inte kan gömma dig ifrån längre. Det är en uppgift eller ett projekt som du effektivt undvikit men nu finns det ingen ursäkt att skjuta på den här saken. Du måste be om ursäkt till en vän för något som du sagt eller gjort under helgen.

Oxen 20/4-20/5

I ditt fall handlar det om att du vill vara effektiv och då kan du bli irriterad när andra personer inte riktigt tänker och tycker så som du gör. Du anser att det inte är bra att ha demokrati ned på detaljnivå. Ibland är det enklare om en person får bestämma.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du känner dig redo att visa vad du går för idag. Du får energi från Mars och du gör bra ifrån dig både privat och på jobbet. En konflikt mellan två kollegor börjar gå dig på nerverna. Du tycker att de helt enkelt kunde växa upp och sköta saker lite mer vuxet.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en vilja att få bekräftelse i allt du gör just nu. Oavsett om det handlar om jobbet, eller om det rör ditt privatliv så vill du bli sedd och uppskattad. Som singel kan du upplevas som väldigt flirtig. Själv anser du bara att du är normalt social.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du slänger bort värdefull tid om du väntar på att någon annan ska få saker att hända. Om du vill ha en förändring måste du ta tag i det själv. Som singel kan du vara väldigt nyfiken på en eller flera personer. Du känner att kärlek skulle pigga upp din vardag. Våga visa vad du känner.

Jungfru 23/8-22/9

Du blir förvånad över hur ineffektiv en kollega kan vara när hen inte mår så bra. Du har länge misstänkt att den här personen är en festprisse, men hen har dolt sitt privatliv väl. Idag får du bevis på att dina misstankar är korrekta.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska konfliktlös och medioker dag där fokus ligger på vardagliga uppgifter. Du byter gärna område idag och fokuserar på andra saker än de som du brukar hålla på med. Små förändringar stimulerar dig och får vardagen att kännas mindre grå.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är trött och irriterad vilket tenderar att gå ut över fel personer. Det handlar om att du inte riktigt har orken att ta tag i de vardagliga problem som du stöter på. Kanske är du på väg att bli sjuk. Det ligger en influens över ditt tecken som varnar för att du är extra mottaglig för tex förkylningar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag reder du ut ett problem e gång för alla. Du känner att det har varit för mycket konflikter och nu vill du hitta tillbaka till den härliga stämningen som var mellan er kollegor innan sommaren. Låt det få ta tid, vissa sår behöver få läka ut och den processen kan inte påskyndas.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att våga lite mer och om att kanske ge kärleken en rättvis chans. Du är rädd för att öppna upp ditt hjärta med allt vad det innebär. Just nu är det så mycket i ditt liv så du känner en oro för att få in ytterligare ett distraherande faktor. Tänk på att känslor sällan kan styras.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är innerligt trött på dittarbete just nu, men du försöker ändå att hålla en god min när du väl är på jobbet. Du vet att du har mycket att vara glad för på jobbet, men just nu känns inget riktigt kul. En god nyhet som rör en släkting får dig att må bättre idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar dagen lite som den kommer. En gammal flamma har börjat skriva till dig igen och det tycker du är både störande och roligt på samma gång. Visst är det smickrande med uppmärksamhet men du har insett att dina känslor för den här personen har svalnat av helt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons