Tisdag 13/11

13 nov, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen har du mycket att göra så det gäller att hålla koll på detaljerna så att du inte slarvar och får göra om saker. Du ogillar att hålla på med pillriga uppgifter som kräver god organisationsförmåga. Att vara lite av en pionjär och skissa på större projekt passar dig bättre.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen handlar om att styra upp och få människor att prestera lite bättre än vanligt. Du är skicklig på att plocka fram de starkaste sidorna hos dem du jobbar med, men denna balansgång mellan att vara uppmuntrande och krävande tycker du är psykiskt utmattande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här tisdagen fokuserar du på att få en ny kollega att känna sig välkommen. Du vet hur svårt det kan vara att smälta in i en grupp så du försöker underlätta så mycket du kan. På kvällen väntar en överraskning.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en person som du saknar mycket i ditt liv just nu. Det kan vara en vän, en släkting eller så tänker du på en gammal flamma som du inte riktigt släppt taget om. Den här dagen handlar om att vända något negativt till något positivt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har mycket du vill förändra i din vardag, men du vet inte riktigt hur du ska sätta igång. Börja från början, vad är det som du är mest missnöjd med? Är det jobbet, något i ditt sociala liv eller din boendesituation? Börja där så kommer resten lösa sig på vägen.

Jungfru 23/8-22/9

Du har vant dig vid att ha en person omkring dig så när hen inte är där så saknar du något även om du inte riktigt vet vad det är. Det handlar om att du känner dig lite mer harmonisk när den här personen är närvarande.

Vågen 23/9-22/10

Idag ifrågasätter du det mesta och det kan gå dina kollegor på nerverna. Istället för att bara jobba på så vill du ha en förändring, du vill ha förklaringar till varför ni arbetar på ett visst sätt och alla dessa frågor gör att inget blir effektivt. För dig å andra sidan är det viktigt att veta varför ni jobbar som ni gör.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att vara snäll mot en person som du har lite svårt för. Det kan vara ganska jobbigt att bita ihop när den här personen går dig på nerverna, men du vet att det handlar mer om din egen inställning än personen ifråga. Hen kan inte hjälpa att hens närvaro provocerar dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du känner dig bortglömd och avfärdad vilket gör dig på dåligt humör. Den senaste tiden så pendlar du väldigt mycket i dina känslor vilket främst beror på Plutos position. Just nu tycker du ena dagen att du inte passar in någonstans medan nästa dag så känner du dig väldigt uppmärksammad.

Stenbocken 22/12-19/1

Du fokuserar på arbetet och på ett fritidsintresse just nu. Du har tydliga mål för vad du vill uppnå de närmaste månaderna och där passar inte förälskelse in i bilden. Ödet verkar ha andra planer för dig, du kommer att stöta på de mest attraktiva och uppmärksam personer du kan tänka dig de närmaste månaderna.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att säga nej till en chef även om hen begär ovanligt mycket av dig just nu. Du är ständigt trött och idag är inget undantag. Du skulle behöva en paus från vardagen och bara få komma iväg ett par timmar och ägna dig åt en hobby eller lite kvalitetstid med familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns få personer som du tycker så mycket om som dina närmaste. Just nu mår du bra av att umgås med människor som förstår dig och som du kan vara avslappnad med. Det är mycket på jobbet idag så det gäller att du behåller fokus.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons