Onsdag 14/11

14 nov, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om att våga ta ut dig lite extra. Var inte feg när du satsar, du har inget att förlora medan allt att vinna så länge det inte rör sig om spel och pengar. På jobbet får du uppmärksamhet av en person som tycker du är väldigt intressant.

Oxen 20/4-20/5

Det går bra för dig just nu. På jobbet snurrar allt på utan problem och det är många som flirtar med dig vilket du tycker är trevligt. Även om du som singel har svårt att erkänna dina känslor för en viss person så vet du att du mår bättre när hen är närvarande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns ingen som är så allmänbildad inom många områden som där. Det är när ett ämne behöver mer djuplodande kunskaper som du får problem, du tröttnar fort på det du lär dig om och då glider du vidare till nästa område vilket ger dig en ytlig men bred kunskap.

Kräftan 21/6-22/7

Att vara ärlig kan vara väldigt svårt ibland. Mycket kretsar kring din oförmåga att vara ärlig mot dig själv. Du intalar dig att du vill ha ditt liv på ett visst sätt, men innerst inne så vet du att det du vill ha och det du behöver inte alltid är samma sak.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du charmig, flirtig och utåtriktad. Du är väldigt lätt att tycka om när du är på det humöret. Det finns en viss person vars uppmärksamhet du vill fånga, och det gör du med besked. Tänk på att hen är lite blyg så vill du gå vidare så måste du vara den som tar initiativet.

Jungfru 23/8-22/9

Du passar bra ihop med andra jordtecken, men när det kommer till jobbet så mår du bra av lite kontraster som tex en kollega som har luft eller eld i sig. Du behöver deras idérike som och deras energi medan de mår bra av ditt förnuft och dina praktiska lösningar på alla problem.

Vågen 23/9-22/10

Under onsdagen är du väldigt energisk. Du tycker att det är kul att vara lite fri på jobbet och få utveckla din kreativitet och din förmåga att balansera många projekt samtidigt. Idag kan en konflikt i släkten få dig att börja oroa dig över julen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du brinner verkligen för ett projekt på jobbet just nu och det kan hända att du lägger lite mycket fokus på det och glömmer bort allt annat som måste göras. En kollega tar ned dig på jorden igen och får dig att inser att du måste prioritera om lite i din vardag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns många frågetecken i ditt privatliv just nu, men du är inte så säker på att du verkligen vill ha alla svar. Ibland kan det vara skönare att förbli ovetande än att få ett besked som man inte vill ha. Kvällen handlar om en arbetsuppgift som du aldrig tycks bli klar med.

Stenbocken 22/12-19/1

På onsdagen börjar du blir lite nervös inför ett prov, test eller en uppgift av något slag. Du vet att mycket av din karriär hänger på resultatet och det ger dig prestationsångest. Du behöver inte vara nervös, du kan de här sakerna utan och innan så slappna av och ha kul istället.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att vara exakt. Om du slarvar med mått, tider eller siffror så kommer du stöta på onödiga problem som bara tar tid från viktigare saker. Även om planering inte är din starkaste sida så handlar den här dagen just om att strukturera och planera.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir rolig och lite oväntad. Det finns en spänning i luften och den gör att hela dagen blir intressantare. Du känner dig nervös, förväntansfull och ivrig utan att veta riktigt vad det är som orsaker de här känslorna.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons