Torsdag 15/11

15 nov, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Dagen handlar om svikna löften falskt hopp och om att bli besviken. Det behöver inte vara du som råkar illa ut utan det kan vara en vän som får ett tufft besked, men du finns där för att stötta hen och då blir du involverad i hela det här dramat.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen handlar om tempo, att var kreativ och att orka med att ha många personer med starka åsikter omkring dig. Du ogillar egentligen när det är stökigt och väldigt mycket på samma gång, men du måste acceptera att alla inte arbetar på samma sätt som du gör.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en väldigt intensiv dag för din del. Du verkligen lyser och det gör att många personer vill både umgås och arbeta med dig. Själv känner du dig öppen till de mesta och det gör att det kan bli ganska ovanliga arbetskonstellationer idag vilket får en positiv effekt på arbetet.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite försiktig när du närmar dig en vän som du har haft en konflikt med. Du vet att hen fortfarande är en smula misstänksam och sur på dig så det gäller att inte stressa fram något. På jobbet får du en uppgift som är både utmanande och rolig på samma gång.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att vara snabb att välja när det kommer till teambuilding. Du vet precis vem du vill samarbeta med, men det finns fler som vill ha hen som sin partner så där måste du hugga först. Det är en person som är både rolig, kunnig och väldigt effektiv på samma gång.

Jungfru 23/8-22/9

Att våga är ditt ledord just nu. Du vill sticka ut hakan, synas och vara den som får de intressantaste och mest utmanande uppgifterna. Den här nya, lite mer kaxiga sidan kommer från Mars som ger dig både mod och energi på jobbet.

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt försiktig när du riktar kritik mot en känslig kollega. Du vill inte få hen att känna sig misslyckad, men på samma gång så vill du få hen att förstå att hen måste förändra vissa saker i sitt sätt att jobba.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på ett strålande humör den här torsdagen. Det finns många anledningar till ditt solskenshumör men den främsta är att du får massor av beröm från en person som du inte bara respekterar utan som du beundrar både öppet och i hemlighet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen blir inte alls som du tänkt dig, men den blir bra ändå. Du umgås med personer som du inte brukar vara med men de får dig att må bättre än du gjort på länge. Det finns något avslappnat och välkomnande hos den här gruppen som gör att du omedelbart känner att du passar in.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir förvånad över en kollega, bekant eller vän som plötsligt tar en massa initiativ. Du trodde inte att den här personen var så driven, men nu när något är viktigt för hen så plockar hen plötsligt fram en väldigt målmedveten och ambitiös sida. Det är härligt att umgås med den här personen just nu.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ger ett löfte till någon idag som du redan på förhand vet att du aldrig kommer att kunna hålla. Det är en kombination av dåligt samvete och en vilja att göra någon glad för stunden som får dig att begå det här misstaget.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite provocerande, väldigt charmig rätt så sarkastisk idag. Det handlar mest om att du vill visa att du har fler talanger än att bara vara social och arbetsvillig. Du vill visa att du kan vara ganska provokativ och utmanande mellan varven.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons