Fredag 16/11

15 nov, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en turbulent fredag eftersom du har mycket att göra men väldigt lite motivation Det enda du vill just nu är att gå hem och ta helg. Ett positivt besked lyser upp eftermiddagen. Kvällen handlar om dina vänner.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen handlar om att vara med människor du tycker om och göra saker som kanske inte alltid är så rolig men som ändå blir kul tillsammans med vissa personer. Under eftermiddagen känner du att du ska försöka att göra något bara för dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du myser en hel del just idag. Det finns harmoni och glädje i ditt horoskop som genomsyrar allt du gör från jobbet till en hobby. Kvällen passar bra för fredagsmys. Du har ett behov av att få ta det lugnt med familjen eller vänner.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite tjurig just nu eftersom du känner att du inte riktigt når fram till en av dina vänner. En rad missförstånd och en hel del stolthet har satt käppar i hjulet för er vänskap den senaste tiden. Kanske är det bra om nu båda stryker ett streck över det som varit.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är det din dag. Du är charmig, flirtig och väldigt rolig. Du känner att du får massor av uppmärksamhet och det gillar du. Om du tänker på någon speciell ska du se upp så du inte gör hen svartsjuk av misstag bara för att du är så flirtig. Kvällen blir magisk om du bjuder till.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu känns alla långt ifrån dig och du vil helst bara vara för dig själv. Du försöker visa dig social, men det troligaste är att du snabbt sjunker in i dina egna tankar igen. På kvällen passar det bra med fysisk ansträngning så som en sport eller att gå på gym.

Vågen 23/9-22/10

Det finns inget som du inte kan vinna idag om du bara vill. Allt handlar om att agera och om att inte vänta på att möjligheterna ska serveras. Du är en person som gärna blir passiv och låter andra ta initiativet.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir bra och kreativ. Du är på ett strålande humör nästan hela dagen och allt känns bra. Under eftermiddagen får du möjlighet att vara med och bestämma när en chef kommer till dig och vill ha ditt råd i en ganska viktig fråga.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen blir den bästa på länge. Du är äntligen tillbaka med dina bästa vänner och du skrattar mest hela dagen. På eftermiddagen inser du att det inte finns någon magi mellan dig och en gammal flamma även om du kanske önskar att det var annorlunda så accepterar du fakta.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är pigg och har roligt hela den här dagen. Du lägger tunga saker som arbete, krav på att prestera och karriärsmål på hyllan för en dag och tillåter dig att vara barnslig, charmig och så där härligt syrlig som bara du kan. Kvällen kan bli romantisk om du bara vågar säga ja.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är det mycket på jobbet och mycket privat. Det är ofta mat och sömn som får styrka på foten för att du ska hinna med allt. Tänk på att det är lättare blir förkyld om du slarvar med att ta hand om dig själv. Idag kan du känna en släng av halsont eller feber.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är verbal och charmig idag. Du gillar att bli uppskattad och du får många fina komplimanger. Som singel verkar du har en eller flera flirtar på gång. Du är en person som gillar tanken på romantik, men som kan ha svårt att ta initiativet eftersom du blir lite blyg när du väl är intresserad.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons