Söndag 18/11

18 nov, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Den här söndagen blir ganska lugn och du får möjlighet att ta igen dig ordentligt. Det har varit en tuff period som du nu lägger bakom dig för att gå vidare. Du vet att det bästa du kan göra är att stryka ett streck över det som varit och fokusera framåt.

Oxen 20/4-20/5

Du är irriterad på en släkting eller vän för att hen är så slarvig. Hen har bort saker, glömmer löften och har ingen uppfattning om pengars värde. Det här innebär att du ofta blir lidande, ekonomiskt eller genom att f att vänta på din vän. Idag sker något som får bägaren att rinna över.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att acceptera att en vän inte vill hjälpa dig med ett projekt. Du tycker att din vän borde ställa upp för det är så som vänner gör, men hen anser att det inte är hens bekymmer utan att du får sköta dina egna affärer.

Kräftan 21/6-22/7

Du är irriterad på att saker inte går som du planerat. Du försöker ha fokus på det som är viktigast i livet, men din tankar vandrar ofta iväg och fastnar i ditt kärleksliv istället. Idag är det bra om du tar dig en rejäl funderare på vart du är på väg och vad du egentligen vill uppnå den närmaste tiden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns något vilt och vågat i ditt horoskop som gör att både vänner och okända personer dras till dig. Din charm förstärks av Venus position och du kan inte låta bli att flirta. Under dagen tar du kontakt med en vän som du tycker att du träffar alldeles för sällan.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant dag där fokus ligger på detaljer och på att få saker gjorda på ett effektivt sätt. För dig handlar det till stor del om att du vill få tid över till saker som du tycker är roliga inte bara nödvändiga.

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen spelar du ett vågat spel. Du tar risker som du inte brukar ta i vanliga fall och de kan betala sig bra eller så går allt åt skogen. Det viktigaste i ditt fall är att du vågar och att du ser att även om resultatet inte blir det du hoppats på så är det inte så farligt att vara modig ibland.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här söndagen kretsar kring naturen och kring att vara utomhus. Du har ett behov av att komma bort från hemmet och se lite andra miljöer. Oavsett på du promenerar i skogen, eller flanerar i staden så njuter du av att ha en stund för dig själv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns inga begränsningar bara möjligheter den här söndagen. Eftersom du är så charmig och så oemotståndlig just nu så kan du lyckas med nästan allt som du tar dig för. Idag vill du umgås med vissa personer och ingen kan säga nej till dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här söndagen handlar om att sortera sina tankar, vila och förbereda sig för kommande vecka. Du har en hel del saker att ta ställning till och lite jobb som du ligger efter med. Det viktigaste just nu är du fokuserar på en sak i taget och inte jonglerar med för många bollar i luften samtidigt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt utvilad och på gott humör den här söndagen. Idag ser du fram emot att få träffa personer som du inte brukar hinna se så ofta. Dagen handlar också om att avsluta småprojekt och att vara effektiv när du gör något som du tycker är tråkigt. Kvällen kretsar kring släkten.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns många tankar som snurrar i din skalle just nu och du har lite svårt att få ordning på dem. Mycket rör kärlek, relationer och framtiden. En del av dina tankar kretsar även kring arbetet och kring karriärmöjligheterna. Det blir en lugn och skön söndag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons