Måndag 19/11

18 nov, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du är bestämd av dig och det är bra. Den här måndagen har du siktet inställt på att samarbeta med en viss person och du ger dig inte innan du får som du vill. Under eftermiddagen väntar en del tjafs med en släkting eller familjemedlem.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om att ta egna initiativ och att inte blir irriterad på en kollega som aldrig tycks hålla tiden. Du vet att hen har vissa förklaringar till sitt beteende, men du tycker inte att det är en ursäkt som håller. Kvällen handlar om att hjälpa en släkting med ett problem.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är effektiv idag och det är bra. Genom att spara tid så för du möjlighet att göra något som du älskar under eftermiddagen. När det gäller relationer så försöker du avveckla en bekantskap eller vänskap för att den här personen tar mer än hen ger.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra måndag. För första gången på länge får du spendera tid med en person som har kommit att betyda en hel del för dig. Du njuter verkligen av den här dagen trots att det är mycket att göra på jobbet och kraven på att lyckas är höga.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett härligt humör idag och du får som du vill i nästan alla sammanhang. Det enda som bekymrar dig lite är att dina planer med att lära känna en viss person inte går som du önskar. Hen verkar dra sig undan och du förstår inte riktigt varför.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant måndag som bjuder på en hel del prövningar och utmaningar. Som tur är får du extra energi från Solen och det underlättar. Dagen handlar också om att planera en resa. Det kan vara en längre semester eller en kortare tripp.

Vågen 23/9-22/10

Du ärt envis och den influensen kommer från Stenbocken. Det hjälper dig att övervinna problem och att fatta beslut. Just nu har du målet i sikte och då kämpar du på lite extra. Eftermiddagen för med sig goda nyheter som rör ekonomin.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir arg på en chef som inte ens försöker förstå ditt sätt att resonera. Du har varit väldigt tydlig med vad du vill och hur du vill arbeta, men hen fortsätter ändå att göra precis tvärtom utan någon förklaring. Du börjar misstänka att hen har något emot dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är du på ditt allra flirtigaste humör och du jobbar hårt för att vinna en viss persons uppmärksamhet. Hen är smickrad och flirtar lite tillbaka men du märker att hens hjärta inte riktigt är engagerad i er två. Det finns någon annan som upptar din flirts tankar just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en tuff men rolig inledning på veckan. Du verkar testas av inom något område och det gör dig väldigt nervös på morgonen. Du klarar alla tester galant oh på eftermiddagen är du väldigt uppspelt. En person överraskar dig med en fin komplimang och genom att visa dig mycket uppmärksamhet.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är en person som kan bli väldigt glad för småsaker just nu. Din vardag är rätt så stressig så att bara få lite tid över att avsluta vissa saker utan att avbrytas betyder en hel del för dig. Kvällen handlar om att få fram information.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag så blir du imponerad av en kollegas insats. Hen har tidigare visat sig både kunnig och intelligent, men just idag imponerar hen extra mycket. Som singel så känner du dig attraherad av en person som är lite tabu för din del. Du vet inte om du ska våga gå vidare med dina känslor.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons