Tisdag 20/11

19 nov, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen argumenterar du för något som ligger dig varmt i hjärtat. Du blir lite upprörd när en av dina närmaste vänner inte tar ditt parti, du anser att hen alltid borde stå på din sida oavsett vad. Under eftermiddagen tycks det vara sport som gäller.

Oxen 20/4-20/5

Under tisdagen fokuserar du på att leda och styra arbetet. Det blir en bra dag som löper på förvånansvärt smidigt. Du är nöjd med din prestation och du får beröm för ett par lite annorlunda lösningar på problem. På kvällen fokuserar du på hemmet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns mycket att ta hänsyn till idag som rör både nutid och framtid. Du har många små, men ändå viktiga beslut att fatta. Under dagen vika du av från en plan som du har. Du har insett att det finns smartare sätt att arbeta med de här arbetsuppgifterna.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om effektivitet och att våga vara lite tokig. Det är när du är som galnast och roligast som du faktiskt presterar bäst. Du är en humörs styrd person som jobbar på när du mår bra och blir ineffektiv när du känner dig deppig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns gränser för vad du kan och vad du inte kan göra. Det är bra om du är realistisk i dina bedömningar av din egen förmåga idag annars kan du sätta dina kollegor i en svår sits när du inte hinner med det du har lovat att göra.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här tisdagen får du möjligheten att ta ut svängarna lite extra. Du är kreativ och du lyckas skapa en harmonisk blandning av struktur och frihet. Dina kollegor trivs bäst med dig när du är på det här humöret för då blir du inte lika grinig över små missöden.

Vågen 23/9-22/10

Under tisdagen får du en fråga som både kräver ett snabbt svar och en hel del eftertanke. Det är inte din starkaste sida att behöva bestämma dig under press, men det blir en nyttig erfarenhet för dig. Du inser att du ofta övertänker saker och att det gör det ännu svårare att bestämma sig.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att vara rationell och att inte tveka när det gäller. Du får en rolig, men lite stressig förmiddag och en betydligt lugnare eftermiddag. En hobby som du länge velat pröva på men som du inte har haft tid med blir plötsligt tillgänglig för dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här dagen är det bra om du inte lovar mer än du kan hålla. Tid och tajming är viktigt idag så därför är det bra att du planerar dina uppgifter noggrant. En flirt som du har håller på att bli mer än en flirt och du vill gärna älta dina tankar med en bra vän under eftermiddagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Under tisdagen kommer du i konflikt med en kollega som gillar att reta upp dig. Innerst inne vet du att hen gör det här för att få din uppmärksamhet med det gör dig inte mindre sur. En annan kollega ser till att muntra upp dig och får dig att bli på bra humör igen vilket du är tacksam för.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt illa ute när det gäller ett projekt som inte alls går så som du hoppats på. Det handlar om att du inte riktigt har så mycket kontroll över saker som du skulle behöva ha och därför blir det inte riktigt rätt från början.

Fiskarna 19/2-20/3

Du samarbetar väldigt bra med en person i din grupp och du skulle gärna vilja ha hen i fler grupparbeten. Tyvärr är du lite för blyg för att säga det rakt ut, men du försöker visa att din kollega är uppskattad genom små gester.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons