Onsdag 21/11

20 nov, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en intressant onsdag där du vänder ut och in på dig själv för att visa att du är en kraft att räkna med. Under dagen så möter du många människor som imponerar på dig och därför vill du visa att du är en av dem som är bäst.

Oxen 20/4-20/5

Du är den som är bäst på att ta hand om andra och skämma bort dem och det vet du om. Frågan är vem som ska skämma bort dig när du har det tufft. Idag kommer du att upptäcka att du har många omtänksamma människor omkring dig som gärna går den extra milen för att göra dig glad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intressant dag som handlar om att utveckla en tanke till något som är mer realistiskt. Du behöver få hjälp med vissa praktiska saker, men i övrigt är det helt och hållet du som står för den här idén.

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen är du noggrann med att visa att du kan vara både effektiv, hjälpsam och underhållande på samma gång. Du har en person som du vill lära känna bättre och du har insett att det bästa sättet att lära känna den här personen är att ni jobbar tillsammans.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är en person som är lätt att tycka om och som smälter bra in i de flesta grupper. Det finns få personer som är så lätt att ha att göra med som du när du inte sätter dig på tvären vilket du väljer att göra idag. Plötsligt får dina kollegor se en ny, envis och ganska tuff sida av dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du är som du är idag och det är inget du kan göra åt det. Hur du än försöker så blir inget riktigt bra den här onsdagen. Det är som om marginalerna inte är på din sida, det blir stolpe ut istället för stolpe in. Tänk på att alla har den här typen av dagar ibland.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som ofta vill vara omtyckt även på bekostnad av dina egna åsikter. Du viker när andra blir sura för att behålla harmonin. Idag går dock en vän lite för långt och då blir du arg på riktigt. Du kan vara ganska skrämmande när du blir arg, och det får din vän märka.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är en person som sällan lyssnar på goda råd utan du föredrar att gå din egen väg istället. Idag får du ett tips som till och med du inser är värdefullt och därför väljer du att följa det trots att de går helt emot din ursprungliga plan.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att visa kärlek till dina medmänniskor och din familj. Just nu har du en influens från Jupiter som gör dig extra ömsint mot din omgivning. Det blir en härlig men ganska krävande onsdag.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns saker som du bör överväga idag. Små beslut som verkar enkla kan bli komplicerade eftersom det är många och starka känslor inblandade. Just nu verkar ditt kärleksliv var det som är mest svårhanterat i ditt liv. Som singel är du uppvaktad från flera håll och det gör dig lite ställd.

Vattumannen 20/1-18/2

Var inte rädd för att sticka ut. Det är snarare bra om du märks än tvärtom. Idag är en dag då du tjänar på att vara annorlunda. Kvällen bjuder på en hel del utmaningar, konflikter men också på mycket glädje.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att vara försiktig med dina känslor. Just nu styrs du av Månen och då blir du väldigt lätt emotionell. Som Fisk är du en romantiker som inte kan sluta drömma om den sanna kärleken. Är du singel hoppas du på att du träffar någon speciell väldigt snart.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons