Torsdag 22/11

21 nov, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en trevlig torsdag. Du har äntligen börjat få som du vill på jobbet och det tycker du känns bra. Du har haft både sociala mål och mål som har med karriären att göra och nu har du betat av dem ett efter ett.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att komma överens med personer som tenderar att ta över i vissa sammanhang. Du irriterar dig på att hen inte vet sin plats, samtidigt som du måste acceptera att hen är chefernas favorit. Kvällen blir överraskande och rolig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en del problem i din närhet just nu som du försöker att blunda för. Det mesta rör sig om sociala relationer och om kollegor. Du har särskilt en person som du ofta tycker provocerar helt i onödan.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ganska stillsam dag med en livlig kväll för de flesta Kräftor. På dagen är du lite avundsjuk eller svartsjuk på en kollega som det går bra för just nu. Du är inte stolt över dina känslor så du försöker att inte visa upp dem.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

En dröm blir sann och du njuter varje minut som du får leva den. Du är själv förvånad att den slagit in och du har nog inte förstått hur mycket det här betyder för dig innan drömmen blev verklighet. Kvällen handlar om att ta ett initiativ.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som sällan säger ifrån utan du försöker att anpassa dig efter situationen om du inte blir arg på riktigt. Idag blir du förbannad för att en kollega behandlar en annan kollega nedvärderande och då säger du ifrån.

Vågen 23/9-22/10

Du har en större utgift som kommer upp nu och det gäller att du samlat pengar till den. För dig är det viktigt att det finns en balans i din ekonomi, men just nu så känns det som du har mer utgifter än inkomster. Kanske borde du fundera på ett extrajobb.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en intensiv dag och du har mycket att stå i. Dagen kretsar kring ett flertal små projekt med många olika personer involverade. Under dagen får du ett positivt besked från en vän som verkligen har satsat högt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är en person som an vara väldigt mån om dina nära och idag så skiner din omtänksamhet igenom. Din vän blir glad av din värme och din förmåga att få hen att känna sig speciell. Kvällen handlar om en förälskelse.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite irriterad på en person som hela tiden tycks vilja ta något som du vill ha. Det kan röra sig om kärlek, om en uppgift eller om något materiellt. Du har inte förklarat vad du känner för din vän, men du tycker att hen borde kunna läsa dina känslor. Kvällen bjuder på en överraskning.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen reder du ett kaos på jobbet och det är emotionellt uttömmande. Du har insett att ditt projekt kommer att ta längre tid och kräva mer uppmärksamhet än du förväntat dig. Kvällen blir intressant, rolig och lärorik.

Fiskarna 19/2-20/3

Nu när du inte har en viss persons fulla uppmärksamhet så saknar du den lite även om du vet att det är det bästa på tid och längd. En annan person har kommit dig närmare och nu försöker du hitta vägar att lära känna hen ännu bättre.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons