Fredag 23/11

22 nov, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir inte så rolig som du hoppats. Trots att det blir en intressant dag där du får upp ögonen för nya projekt och spännande arbetsplatser så saknar du någon som är borta väldigt mycket. Du kommer på dig själv med att vilja hör hens åsikt om dina idéer gång på gång.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir rolig men kvällen blir jobbig. Det har varit en tung period där du inte fått möjligheten att sova ut ordentligt så det finns en risk att du somnar tidigt eller så genomlider du någon form av socialt evenemang men du har svårt att njuta eftersom du är så trött.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att ta egna initiativ i ett projekt som egentligen ligger utanför ditt kunskapsområde. Du är glad att det finns en möjlighet för dig att utvecklas ytterligare, men du är lite irriterad på att tidpunkten för det här projektet att dra igång är rätt så illa vald.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du är inte riktigt redo för vad den här dagen har i beredskap för dig. Du trodde att du visste allt, men det visar sig vara fel, du har bara skrapat på ytan av den kunskap som du behöver ha för att tillgodagöra dig vissa saker. Kvällen handlar om att röra på sig.

Lejonet 23/7-22/8

Du tycker att den här fredagen inte ger så mycket som du skulle hoppats på. Den är trevlig och du får en massa uppmärksamhet, men det som du vill ha ligger utom räckhåll av olika skäl just idag. Du får ta nya tag på måndag när det gäller att nå dina mål.

Jungfru 23/8-22/9

Var inte rädd för att fråga, det värsta som kan hända är att du får ett annorlunda svar än det du förväntat dig. Ibland måste man chansa lite för att vinna. På kvällen ägnar du dig gärna åt en sport eller något liknande.

Vågen 23/9-22/10

Du är inte mottaglig för goda råd från en kollega även om du vet att de skulle spara både en massa arbete och en massa tid för din del. Den här kollegan har ett sätt att lägga fram saker på som irriterar dig. Hen får dig alltid att känna dig en smula ointelligent.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen blir trevlig och lugn. Du fokuserar på att komma från jobbet så fort som möjligt för att få en chans att vila upp dig till kvällen. Under dagen kan en fin komplimang lysa upp vintermörkret. Kvällen handlar om att vara social och om att ha kul.

Skytten 22/11-21/12

Det här är din dag och du njuter av den. Oavsett om du firar en födelsedag eller om du bara är den allmänna mittpunkten så njuter du i fulla drag. På fredagen saknar du en person som är sjuk eller borta, du skulle velat dela den här perfekta fredagen med hen. Kvällen blir härlig och överraskande.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen börjar lugnt och skönt. Du får möjlighet att vila ut ordentligt och att ägna dagen åt att mentalt förbereda något som kommer att gå av stapeln i helgen. Under den här dagen så passar du på att ta skämma bort dig själv lite. Eftermiddagen och kvällen blir minst sagt äventyrliga.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Du vill inte påpeka det självklara, men ändå känner du en viss osäkerhet när en person som du håller mycket av ger sig iväg på ett äventyr utan dina goda råd. Ha tilltro till din vän, hen är mer kapabel än du tror. Kvällen blir lagom trevlig.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag har du svårt att fatta viktiga beslut. Du ges en hel del underlag för framtida karriär och utbildningar, men du känner att du måste få tid fundera över vad du vill i lugn och ro. Eftermiddagen bjuder på variation och massor av skratt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons