Lördag 24/11

24 nov, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen förväntar du dig att få höra en hel del skvaller av en vän men hen är förvånansvärt tyst med vad hen vet. Du försöker att lirka och med att ställa öppna frågor, men din vän förblir tyst, Eftermiddagen bjuder på en rolig utmaning.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir intensiv och kvällen rolig. På dagen betar du av en hel del måsten och du är ganska nöjd med din insats. Under dagen får du fina komplimanger om dina talanger. Kvällen handlar om att umgås med människor som du älskar att vara med men som du inte hinner träffa så ofta.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som har lätt för att säga nej just nu och det är olikt dig. Ofta tycker du att det är enklare att gå på linjen ja, ja och åter ja till det mesta, men nu influeras du mycket av Uranus och då gör du ofta tvärtemot vad du brukar.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en vänlig person som de flesta håller av. Din värme och din humor lyser upp vintermörkret för dina vänner den här lördagen. Även om du får människor att skratta och ha roligt så är du inte själv hundra procent närvarande i nuet. Du dagdrömmer en hel del och många drömmar rör kärleken.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en intensiv lördag som handlar om familjen och om att planera en resa. Du har en förmåga att lätta upp stämningen när grälet hänger i luften. Det här är personer som du känner utan och innan och du vet precis hur du ska göra för att avleda mindre katastrofer.

Jungfru 23/8-22/9

Idag är du mer envis än du har varit på länge. Det är något som betyder väldigt mycket för dig som står på spel just nu och du tänker inte ge dig innan du fått som du vill. En familjemedlem både beundrar och blir galen på din envishet den här lördagen. Kvällen kretsar kring en fest.

Vågen 23/9-22/10

Du har anledning att fira den här dagen. Det är din dag och det märks. Idag får du massor av uppmärksamhet och du njuter fullt ut. Det är särskilt en kollega som inte brukar vara överdrivet vänlig som anstränger sig lite extra för att du ska må bra idag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är en person som kan bli lite ivrig mellan varven. Det handlar om att du blir väldigt intensiv när du vill ha något och du ger dig inte förrän du når dina mål. Idag så upptäcker du att den uppgift eller person som du vill ha inte är ämnad för dig och det gör dig besviken.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en trevlig och väldigt social lördag att se fram emot. Även om du inte kan göra det som du planerat utan får ändra dina planer en smula så blir dagen bra. Just nu är du flexibel och du har inga problem att anpassa dig efter det som sker i ditt liv.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag laddar du inför något som är väldigt speciellt. Du är nervös den här lördagen för mycket står på spel, men du vet att om du bara visar att du vill lyckas så har du kommit halvvägs. Just nu är marginalerna på din sida och det gör att du presterar bättre än vad till och med du själv hoppats på.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen börjar lugnt och metodiskt. Du betar av vissa måsten på förmiddagen så du kan ägna eftermiddagen åt saker som du tycker är roliga. Kvällen bjuder på härliga vänner, varierande konversation och massor av skratt. En glad nyhet förgyller kvällen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en ganska långtråkig, men välbehövligt skön lördag. Du är ovanligt ledig den här dagen. Ofta har du olika hobbys eller lite kompishäng inbokat när du är ledig, men inte idag. Du njuter av att vara för dig själv och kunna rensa i dina tankar och känslor.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons