Söndag 25/11

25 nov, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir lugn och skön. Du får verkligen vila upp dig inför en kommande jobbig vecka. Just nu är det väldigt intensivt på arbetet så du behöver de här pauserna i vardagen för att återhämta dig. Kvällen bjuder på roliga nyheter.

Oxen 20/4-20/5

Idag är du väldigt trött men du håller att ganska högt tempo ändå. Du vet om du saktar ned så kommer du inte orka allt som du vill göra. Söndagen bjuder på nya utmaningar och en hel del skratt. Kvällen blir väldigt tidig för den utmattade Oxen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har inga problem att stå för dina åsikter även om de ibland går tvärt emot vissa personer som du beundrar. En av dina talanger är att kunna uttrycka dig på ett sådant sätt att andra personer respekterar vad du säger oavsett om de håller med eller inte.

Kräftan 21/6-22/7

Du tvekar om du ska våga lita på dina instinkter eller inte. Din magkänsla för dagen är väldigt tydlig, men det finns inget annat som indikerar på att det du tror ska hända kommer att ske. Vid det här laget borde du lärt dig att din intuitiva förmåga är starkare än dina logiska slutsatser.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är en person som slåss för det du vill ha om du tycker att det är värt att slåss för. Idag kommer du fram till att det finns något i ditt liv som du tänker kämpa för med början idag. Du vet att det kommer ta tid och tålamod att nå ditt mål, men det är det värt.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här dagen pysslar du gärna i hemmet. Du börjar känna lite julstämning och det finns en chans att det både åker fram adventsstakar och tomtar idag. För dig är det viktigt att julen får växa fram under hel december. En bra dag att gå på julmarknad eller baka pepparkakor på.

Vågen 23/9-22/10

Under den här söndagen försöker du att inte vara den som driver på ett beslut fast det är frestande. Du vet precis hur svårt det kan vara att vela så du låter din vän få all betänketid som hen behöver. Din vän uppskattar ditt tålamod.

Skorpionen 23/10-21-11

Du kan vara väldigt driftig när du själv vill och idag är det ingen tvekan om att du får möjligheten att göra något som du inte haft tid med, men som du velat göra en längre tid. Eftermiddagen passar bra att tillbringa med dina vänner. Du behöver uppdatera dig på lite skvaller och social gemenskap.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder på variation och massor av roliga upplevelser. Det blir en intressant dag där du överraskas, får testa dina gränser och blir väldigt omhändertagen av din familj. Söndagskvällen blir speciell för du tillbringar den med en av dina bästa vänner.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen börjar tidigt och slutar lite för sent. Har du tur så får du möjlighet att sova lite middag mitt på dagen så du kan ta igen lite sömn. Det blir en rolig dag där du möter flera personer som du vill fira. Du verkar ha både släkt och vänner som är Skyttar.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en del saker som du bör ta hänsyn till idag när du börjar planera inför jul och nyår. Du vet att alla inte har din frihet när det gäller arbetet så därför är det bra om du hör dig för lite innan du börjar boka in aktiviteter i mellandagarna.

Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen handlar om att vila och om att ta det lugnt. För dig är det viktigt att slippa stressa den här dagen eftersom du vet att kommande vecka kommer att bli intensiv. En ny karriärmöjlighet att visat sig och du funderar på om du inte ska ta chansen nu när du har den.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons