Onsdag 28/11

26 nov, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är inspirerad idag och då flyter saker på väldigt bra. Det blir en intressant och varierande onsdag där du lyckas få fram ett beslut som legat och grott en längre tid men som ännu inte fått någon förankring.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen handlar om helt andra saker än de vanliga rutinerna och det tycker du är skönt. Det behöver det här avbrottet för att få tillbaka lite av din glädje i jobbet. En chef berömmer dig väldigt mycket just nu.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som dina kollegor kan få hjälp av när det kommer till allt som har med sälj att göra. Du är känd för att kunna locka, argumentera och övertyga de allra flesta om att de behöver saker som de egentligen inte alls behöver. Nyckeln till din framgång är att du tror på det du säljer.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir varierande på ett bra sätt. Du har mycket att göra just nu så det behöver både tid och lite extra hjälp om du ska hinna med. Dom tur är har du bra vänner som mer än gärna ställer upp för dig. Kvällen bjuder på en överraskning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det var länge sedan som du var så bestämd som du är idag. Du har verkligen ett mål i sikte och du tänker inte ge upp det i första taget. Eftermiddagen bjuder på en hel del skratt, flirt och massor av värme. Kvällen blir stressig men rolig.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar inte alls så mycket tid på dig som du skulle kunna den här onsdagen. Du vet att många av dina kollegor behöver hjälp så därför försöker du att korta av dina egna uppgifter så mycket som möjligt. Din omtänksamhet uppskattas verkligen.

Vågen 23/9-22/10

Det finns något lockande över ditt tecken just nu. Det är många som du inte umgås med i vanliga fall som dras till dig. Just nu får du en hel del oväntade inbjudningar vilket gör dig glad. En ekonomisk fråga får en bra lösning den här eftermiddagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är ganska bitsk idag och det får en kollega smaka på. Det handlar mer om sömnbrist, stress och att känna att du inte presterar bra snarare än att du är irriterad på din kollega. Var uppriktig och förklara hur du känner så kommer din kollega förstå och förlåta.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en tveka hos dig. Vägen ditt du vill ligger öppen, men ändå känner du en oro att du inte gör rätt val. Skytten tycker ofta att gräset är grönare på andra sidan staketet så därför så ogillar du att nå dina mål. Du föredrar att ha något att sträva efter.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är envis och det vet alla som du arbetar med om. Idag får du nytta av din envishet. När dina kollegor ger upp fortsätter du att försöka, övertygad om att ni inte testat alla utvägar ännu. Du får rätt och det imponerar på alla, särskilt på dina chefer.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag får du äntligen chansen att ta det lite lugnt. Det har varit en intensiv höst och du har verkligen känt pressen på dig den senaste tiden. Idag avlöper jobbet utan problem och privat så möts du av glada överraskningar och massor av leenden.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här onsdagen är som gjord för att flirta lite med en person som du verkligen har blivit intresserad av. Har du ett förhållande så försöker du att göra vardagen lite extra romantisk genom spontana presenter, god mat och massor av kel och uppmärksamhet.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons