Tisdag 27/11

26 nov, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det bli en intensiv men givande tisdag där du får utlopp för din vältalighet och din intelligens. Idag är du en ledare som många ser upp till och vill följa, en position som du trivs med. Kvällen handlar om att förhandla om en semester eller en resa.

Oxen 20/4-20/5

Du är inte rädd för att säga nej idag även om du vanligtvis avskyr det ordet. Idag satsar du på kvalitet snarare än kvantitet. Du vill se till att dina projekt som du lämnar ifrån dig håller dina egna krav på perfektion. På kvällen unnar du dig något lite extra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som gör som du vill och det visar du tydligt exempel på idag. Du tvekar inte utan du vet precis vart du är på väg vilket imponerar på din chef. Ett sidoprojekt som du satt igång under hösten kan visa sig bli väldigt givande.

Kräftan 21/6-22/7

Du säger till en person som är lite elak mot någon som du bryr dig om. Den person du försvarar bli både förvånad och smickrad eftersom du sällan står upp för något eller någon på det sätt som du gör idag. Ibland handlar det bara om vad som är viktigt för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite svartsjuk på att en person får mer uppmärksamhet än vad du får. Din vanliga metod för att handskas med den här typen av känslor är att vara flirtig med andra, men idag känner du inte ens för det. Mot eftermiddagen blir du glad igen när du inser att det är du som betyder mest för din vän.

Jungfru 23/8-22/9

Du lugnar, förklarar och hjälper en person som är ny på jobbet idag. Tack vare att du är en så tålmodig mentor så växer din kollega och vågar ta lite mer initiativ. Du känner dig lika stolt som en hönsmamma när du ser hur mycket din kollega utvecklas på bara några veckor.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en inspirerande dag där du ser till att vara väldigt aktiv. Du gillar att ha full fart omkring dig och idag är inget undantag. Under dagen får du ett besked av något slag. Hur det här beskedet tas emot beror lite på vad du hade förväntat dig från början.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Du avgör inte om du är bra eller dålig i en viss uppgift utan det överlåter du på din chef. Det är inte du som bett om att få ta del i det här projektet så du gör vad du kan och hoppas på att det räcker. Lita på din förmåga att få saker att fungera.

Skytten 22/11-21/12

Du är på ett gott humör idag och då är du svår att stå emot. Du charmar, flirtar och lirkar med alla omkring dig. Det blir en rolig dag, även om eftermiddagen bjuder på en del drama. För dig är drama bra positivt. Det blir ett avbräck i vardagen och det får dig att vakna till liv.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att vara väldigt diplomatisk. Just nu finns det gott om ömma tår i din närhet så du måste vara försiktig så du inte kliver på dem av misstag. Eftermiddagen blir underhållande men rätt så intensiv.

Vattumannen 20/1-18/2

Du börjar äntligen få styr på ett projekt som krånglat hela hösten. Nu när du kan släppa den värsta kontrollen så börjar det kännas lite lättare. Dina dagar är väldigt långa just nu och du får inte så mycket sömn som du skulle behöva.

Fiskarna 19/2-20/3

Du längtar efter att få visa vad du går för inom ett projekt där du vet att du kommer att briljera. Det finns särskilt en kollega som du vill imponera på. Oroa dig inte, hen tycker redan att du är oförskämt bra på det mesta du tar dig för.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons