Måndag 26/11

26 nov, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det finns mycket att t hänsyn till idag när du ska fatta ett visst beslut. Här gäller det att kunna hålla isär egna intressen från vad som är viktigast för jobbet. Under eftermiddagen får du höra en glädjande nyhet.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen inleds nervöst med något som du inte vill göra men som du ändå måste ta tag i. Efter det blir det en lugnare dag där fokus ligger på att få rutinerna att löpa på så smidigt som möjligt. På kvällen är du trött men nöjd.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir kanske lite stressig på morgonen. Du är sen till något som du absolut inte vill komma sent till så därför stressar du extra mycket. Under eftermiddagen får du beröm från en chef och du blir stolt.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om kompromisser och att ta egna initiativ. Du känner dig mer effektiv idag än du gjort på länge. Helgen har gett dig välbehövlig energi och du är villig att ta dig an projekt som du vanligtvis skjuter upp.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir rolig och annorlunda. Du umgås mer och mer med en person som ständigt får dig att le även om hen är sur och trumpen vissa dagar. Det är något med den här personens självdistans och härliga ironi som attraherar dig lite extra.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en mjuk sida och en tuff sida och idag plockar du fram den tuffa. Du är trött på kollegor som utnyttjar din vänlighet och tar och tar utan att ge igen. Idag tänker du varken bli överkörd eller utnyttjad. Din styrka får du från Mars som också gör dig lite mer stridslysten.

Vågen 23/9-22/10

Det finns olika typer av människor i din umgängeskrets och det är inte alla som går ihop. Nu funderar du på att ha en fest eller middag men du vet inte riktigt vilka du ska bjuda, om de passar tillsammans eller om allt kommer att bli katastrof. Oroa dig inte, en rejäl mix av människor är oftast det bästa.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir varierande, i alla fall för sent födda Skorpioner. Det finns äventyr, mod och lite jäklar anamma i ditt horoskop just nu. Du tar dig an saker som du brukar tycka är svåra och du glänser med nästan allt du gör.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en tuff inledning på veckan. Du är redan trött efter en intensiv helg så nu har du inte energi att orka med vardagen. Det föreligger en risk att du drar på dig förkylningar och vinterkräksjuka just nu. Du måste bli noggrannare med vad du stoppar i dig och med din sömn.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen är du helt utmattad men ganska nöjd med dig själv efter din prestation i helgen. Det blir en rolig dag där du får både beundran och fina komplimanger. Du blir lite generad eftersom du inte är van vid den här typen av uppvaktning.

Vattumannen 20/1-18/2

Någon ber dig om ett råd, men du vet inte vad du ska säga eftersom du själv aldrig befunnit dig i samma sits som den här personen. Det bästa du kan göra är att ge hen tips om vart hen kan vända sig för att få ytterligare hjälp.

Fiskarna 19/2-20/3

Små problem kantar hela den här dagen, men som tur är som får du hjälp från oväntat håll. Det finns en person som tycker du är rolig att samarbeta med och som anstränger sig lite extra för att du ska tycka om hen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons