Torsdag 29/11

27 nov, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen tar du upp en känslig fråga på jobbet. Det handlar om en funktion som är föråldrad och som borde uppdateras, men ingen har orkat ta tag i den ännu. Din fråga väcker starka känslor, särskilt hos de äldre.

Oxen 20/4-20/5

Du är en person som verkligen går att lita på när det blåser hårt i alla lägen. Idag är det tufft arbete och fullt ös som gäller. Självklart kanske du blir lite mer inåtvänd sådan här dagar, men du ger inte upp utan jobbar på och se till att få saker gjorda.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under torsdagen konfronteras du av en kollega som är på krigsstigen. Trots att du är oskyldig så känner du dig anklagad av din kollega och det blir upptakten till en del konflikter mellan er. Du tycker inte hen har rätt att ställa sina arbetskamrater mot väggen på det sätt hen gör.

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen så passar du på att busa lite på jobbet. Din lekfulla sida kommer till sin rätt som bäst de här dagarna. Det finns något oskyldigt, glatt och samtidigt lite sårbart hos dig som gör att de första människor som möter dig vill ta dig under sitt beskydd.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Förutsättningarna har ändrats den här veckan och du känner att du faktiskt har en bättre chans att lyckas med dina planer nu än tidigare. Du är målmedveten, men du väljer ofta att jobba lite i det fördolda eftersom du inte vill att dina avsikter ska vara självklara.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir produktiv på ett bra sätt. Du hinner med mer än du tänkt dig och det gör att du känner dig nöjd med din presation när du går hem för dagen. En vän som bor lång borta hör plötsligt av sig med härliga nyheter.

Vågen 23/9-22/10

Du är inte en person som gillar konflikter, därför försöker du alltid medla när du känner att två personer har svårt att dra jämt. Idag inser du för första gången på länge hur svårt det kan vara att få två människor att komma överrens.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en lång helg att se fram emot så därför är du på ett strålande gott humör den här torsdagen. Du känner dig kreativ, effektiv och allmänt harmonisk. Under dagen får du höra rykten om en tjänst på din arbetsplats.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du jämför dig ständigt med andra och du ogillar skapt när det inte blir till din fördel. Idag hamnar du just i en sådan situation där du känner att du inte håller måttet. Du svarar med att gå undan och söka sällskap någon annan stans.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är du inne i en period då du nästan alltid är trött. Du skulle behöva komma ut i dagsljuset mer. Om solen lyser den här dagen bör du ta en promenad på rasten för att väcka kroppen till liv. En beundrare gör dig gärna sällskap trots kylan.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir innovativ och rolig. Du använder din fantasi för att lösa alla möjliga problem och du lyckas över förväntan. Under dagen får du chansen att visa en kollega hur kunnig du är. Hen blir imponerad av din allmänbildning och ditt sätt att lösa problem.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här torsdagen tar du fler annorlunda men bra initiativ. Du ser till att våga visa mer av dina känslor, du är mer driven på jobbet och sist men inte minst så tar du plats i ett sällskap där alla slåss för att synas. Du är verkligen en person att räkna med just nu.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons