Fredag 30/11

29 nov, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir extra aktiv för tidigt födda Vädurar. Du har många saker planerade den här dagen så det gäller att hålla tiderna. En gammal förälskelse kan blomma upp den här helgen. Känslor du trodde var döda visar sig vara högst levande.

Oxen 20/4-20/5

Under fredagen går du in för att vara så effektiv som möjligt på jobbet. Du vill känna att du tar helg med gott samvete. Under eftermiddagen kommer du ihop dig med en kollega som du inte kommunicerar så bra med.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns något uppgivet över ditt tecken idag. Det är som du redan har gett upp innan du ens försökt och det är lite tråkigt med tanke på hur mycket tid du lagt ned på att förbereda dig inför idag. Kvällen blir överraskande trevlig.

Kräftan 21/6-22/7

Du jobbar lite i motvind just nu, men handen på hjärtat beror det lika mycket på dig själv som yttre faktorer. Det är som om du inte riktigt vill lyckas. Du är rädd för vad mer ansvar kommer att innebära. Du trivs bra med livet och en del av dig vill att det alltid ska vara som det är nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite försiktig i din framtoning. Du vill inte skrämma en person som du vet är ganska skygg utan du tar till tålamod för att få den här personen att tina upp. Du vet att tålamod inte är din starka sida, men du vet också att hen kommer att vara värd besväret.

Jungfru 23/8-22/9

Idag är du ganska övertygande i en debatt av något slag. Du vet hur du ska argumentera för din slak. Precis som Tvillingen styrs du av Merkurius som står för kommunikation. Även om du inte är lika smidig som Tvillingen så kan du verkligen övertyga när du brinner för något.

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen är det småsaker som irriterar dig. Det är ett sammantag av försenade bussar, varor som är slut, personer som kommer för sent och saker som du tappar gör dig på dåligt humör. Kvällen bjuder på fest och blir betydligt roligare än dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du kan vara lite väl beräknande ibland och det vet du om, men du kan inte rå för att du tycker det är roligt att intrigera, särskilt den här årstiden som är så tråkig. Du skapar drama omkring dig. Den här kvällen ska du förvänta dig det oväntade.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på ett strålande gott humör den här fredagen. Goda nyheter får dig att njuta lite extra av fredagen. Du har jobbat hårt för att klara av de utamningar som du haft den senaste tiden så nu när du får beröm så suger du åt dig av det.

Stenbocken 22/12-19/1

Tiden går verkligen fort just nu och du har massor att göra och beslut att fatta. För dig innebär det att du måste ta ställning till något som rör framtiden. Den här fredagen får du höra att någon du tycker om funderar i samma banor som du. Kvällen bjuder på romantik om du orkar med det.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en hel del energi i ditt horoskop den här fredagen. Det var länge sedan du kände dig på så gott humör som du gör idag. En uppmuntrande fråga från en kollega får dig att fundera på en vidarutbildning eller att ansöka om en ny tjänst.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt osäker på det mesta i ditt liv just nu. Dina känslor tycks gå upp och ned. Ena dagen känner du dig nyförälskad, nästa vet du inte alls vad du känner eller om din förälskelse verkligen är något för dig. Fredagen blir en berg och dal bana av både jobbig och underbara känslor.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons