Lördag 1/12

01 dec, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Just nu finns det inget stopp på dig. Fast du vet att du borde sluta kan du inte låta bli att provocera en yngre släkting eller vän. Hen irriterar dig med sin dyrkan av dig och du vill ta ned hen på jorden. Att vara elak är inte rätt metod, se hellre till att få lite distans mellan er så du kan andas ut.

Oxen 20/4-20/5

Idag är du inte alls på humör för predikan från en kollega/bekant som tycker att hen alltid har rätt. Ditt tålamod är inte riktigt på topp så det kan hända att du snäser åt din kollega/bekant fast du vet att hen längst inne, under sin besserwisseryta menar väl.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen bygger på att du kan vara ärlig med saker som du tycker är genanta. Du ger gärna ett intryck av att vara väldigt öppen av dig, men du ser till att gömma dina mindre roliga sidor noggrant. Det ligger i Tvillingens natur att vara både hemlig och öppen samtidigt.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Den här lördagen tar du tag i allt som har med julen att göra. Det kan vara pepparkaksbak, glöggtillverkning eller storstädning. Du vill skapa julstämning hemma för du är innerligt trött på allt det gråa. Du behöver levande ljus, tomtar och adventsstjärnor i ditt liv.

Lejonet 23/7-22/8

Dagen bjuder på en hel del funderingar. Av en slump springer du på en kollega och du inser hur mycket hen har kommit att betyda för dig. Som singel kanske du vill utveckla er vänskap till något mer, samtidigt så vet du inte om du inte vill riskera det ni redan har.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns många människor att ta hänsyn till idag, glöm bara inte bort dig själv. Dagen verkar kretsa kring familj och släkt. Kanske är det firande av en födelsedag eller något liknande. På kvällen försöker du ta reda på lite fakta om ett resmål som du drömmer om.

Vågen 23/9-22/10

Det finns mycket i ditt horoskop som tyder på att du inte är i toppform just nu. Det kan vara att du är överarbetad eller så har du dragit på dig någon av vinterns alla sjukdomar. Ta hand om dig den här lördagen och se till att kurera dig ordentligt.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Lördagen blir en ganska lugn dag och en lite mer fartfylld kväll. Du har insett att du behöver dina lediga dagar att vila upp dig så är du ledig idag så har du inget inplanerat innan eftermiddagen. En släkting som saknar dig hör av sig under eftermiddagen.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intressant lördag som får dig att inse vissa saker om en vän som du inte velat se tidigare. Hen kan vara ganska egoistisk och idag visar hen verkligen prov på det. Under eftermiddagen så kontaktar du en person som du vill avkräva en tjänst ifrån.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir intressant. Den börjar lugnt och skönt. Du får verkligen vila upp dig ordentligt. Under eftermiddagen deltar du i en aktivitet som är knuten till julen. Där spriinger du in i en kollega och det piggar upp hela dagen. Kvällen blir festlig. Då är du bortbjuden.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu har du så mycket som du vill göra och det gäller att du gör upp en plan om du ska få tiden att räcka till. Den här dagen handlar om familj och vänner. Du hinner klämma in både förmiddagspromenad, träning, fika och middag med vänner och familj.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är rädd att göra bort dig om du säger vad du känner, samtidigt kommer du aldrig få dina svar om du inte är ärlig. Kanske är det bättre att våga och förlora än att inte få veta alls. Idag är du ovanligt ärlig mot en vän som söker vissa svar. Du hoppas att din ärlighet uppskattas.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons