Söndag 2/12

02 dec, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du njuter verkligen av den här söndagen. Oavsett om du ägnar dagen åt utomhusaktiviteter eller myser inne med levande ljus och varm choklad så blir det en dag som handlar om återhämtning. Du tar en paus från vardagen.

Oxen 20/4-20/5

På söndagen har du en del aktiviteter inbokade. Det handlar om att hinna med saker som du vill få gjort innan veckan sätter igång igen. Trots att det är mycket du vill hinna med den här dagen tar du dig tid att advents mysa lite med familjen. För dig är traditioner viktiga.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite väl loj just nu. Det finns ingen riktig motivation i ditt tecken. Du försöker att engagera dig i diverse projekt, men det slutar oftast med att de blir liggande oavslutade. Idag är inget undantag, du påbörjar allt från juldekorationer till matlagning men orkar inte riktigt göra klart någonting.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Söndagen blir en härlig dag då du äntligen lyckas uppfylla en av all dina drömmar. Du njuter verkligen av stunden och lyckas glömma alla bekymmer som du gått och grubblat på den senaste tiden. Kvällen blir riktigt mysig.

Lejonet 23/7-22/8

Under den här söndagen får du höra en nyhet som både kan vara lite skrämmande och underbar på samma gång. Den här nyheten verkar röra ditt privatliv först och främst. Under eftermiddagen så shoppar du gärna.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite retlig idag. Det har varit så mycket den senaste tiden att du inte känner att du fått tid att smälta allt som hänt. Den här söndagen hade du spetsat in dig på att bara ta det lugnt, men ödet tycks ha andra planer för din del.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en harmonisk söndag som kantas av pepparkakor och glöggdoft. Du njuter verkligen över att slippa den grå november. Visst är det kallt, men kylan piggar upp och du är gärna utomhus en del den här dagen.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu satsar du på att umgås mycket i olika kretsar. Du tröttnar snabbt på människor och behöver variation. Idag tar du chansen att tacka ja till att vara med på en aktivitet som du aldrig testat tidigare. Du tror inte att det här är något för dig, men du vill inte döma innan du testat.

Skytten 22/11-21/12

Du är ganska framåt den här söndagen och du pratar rakt ur hjärtat. Du upptäcker att din ärlighet öppnar dörrar och få människor att tycka om dig. Idag gör du ett misstag när det gäller en vän. Du tror att hen ska reagera på ett visst sätt på en nyhet, men effekten blir den motsatta.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns mycket att fundera på den här speciella söndagen. Du har egentligen varken tid eller ork att engagera dig i ditt eget känsloliv, men ödet tar inte hänsyn till en överbokad almenacka när det slänger in kärlek i någons liv. Du inser att det är dags att börja prioritera om vissa saker i din vardag.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är irriterad på att en släkting ställer vissa krav på dig. Du tycker att hen inte tar tillräckligt med hänsyn till dina behov, Kanske handlar det mer om en miss i kommunikationen mellan er mer än att någon är en syndabock. Prova med att prata med varandra.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag får du chansen att verkligen umgås med familj och vänner. Det blir en härlig dag kantat med pepparkaksdoft och härliga upplevelser. Dagen passar utmärkt till att strosa på stan eller att besöka en julmarknad.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons