Måndag 3/12

03 dec, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du får mycket att göra idag och det är bra om du är lite mer organiserad än du brukar vara. Du kan vara en visionär och en bra person att bolla idéer med, men när det kommer till struktur så tycker du det är tråkigt och börjar slarva.

Oxen 20/4-20/5

Blir en tuff start på veckan. Efter en ledighet har du alltid lite svårt för dig att komma igång. Du är en seg startare, men när du väl får fart så går det mesta du gör undan. En vän hjälper dig med ett projekt idag. Ni två samarbetar väldigt bra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen tar du tag i flera projekt samtidigt. Det har varit en tuff period och nu kan du äntligen slappna av lite och fokusera på det som är viktigt för helheten snarare än att överleva hela tiden. Eftermiddagen blir intressant.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att anpassa dig till din nya situation. Det har varit så mycket som hänt den senaste tiden att du känner att du måste få tid på dig att smält allt. Under dagen så erkänner du en hemlighet för en vän och du blir mer förvånad av din väns reaktion än din vän blir av vad du berättar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du njuter verkligen av livet just nu. Trots stress, mycket att göra på jobbet och fullbokade kvällar så har du roligt från att du vaknar till att du går och lägger dig. Venus påverkar ditt tecken positivt och gör att alla omkring dig dras till dig. Som singel så är du flirtig, men du har hjärtat inställt på en viss person.

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt fokuserad på små detaljer just nu. För dig är det viktigt att allt ska bli bra till julhelgerna och då gäller det att planera i tid. Även om du jobbar kretsar dina tankar mer kring julklappar, mat och traditioner än kring jobbet.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant start på veckan och det gäller att du håller högt tempo från början. Just nu har du så mycket att göra att du ofta glömmer bort små, men väsentliga saker och det tar onödigt tid att göra om och göra rätt. Under eftermiddagen väntar ett positivt besked.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Måndagen bjuder på en del konflikter, men du tar det hela med ro. Det handlar om lättretliga kollegor som är alldeles för stressade för sitt eget bästa. Du har varit med förr så du vet att det gäller att ha en stor portion tålamod så här års.

Skytten 22/11-21/12

Det finns något ambitiöst över ditt tecken just nu. Du tar ditt arbete på lite större allvar än du brukar. Det kan till och med hända att du tar hem uppgifter som du inte hunnit med under dagen. Din familj är förvånad över ditt beteende.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir fartfylld och intensiv. Du har verkligen ansträngt dig för att hinna med ett projekt och du blir glad över hur bra dina chefer svarar på det jobb som du lagt ned. När det gäller kärleken så finns den ständigt i dina tankar. Som singel så flirtar du en del idag med en kollega.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet att du måste visa en kollega om och om igen hur man gör en viss uppgift och ditt tålamod är på väg att ta slut. Det som går in genom ena örat på den här personen går lika fort ut genom andra. Det enda sättet att få det att fungera är att skriva ned på papper hur hen ska arbeta.

Fiskarna 19/2-20/3i

Måndagen handlar om vänskap, att stå upp för varandra och att lyssna på varandra. Det blir en rolig dag där du visar att du bryr dig om en viss person lite extra. Hen får dig alltid att tveka att ta initiativ eftersom du tycker att hen sänder ut så blandade signaler. Hen tycker att du gör samma sak.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Annons