Tisdag 4/12

03 dec, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är en person som inte alltid lyssnar på andra när det kommer till råd. Du vill göra dina egna misstag även om det många gånger blir mer tidsödande än om du lyssnade på kollegor med mer erfarenhet. Idag samarbetar du med en person som är lika viljestark som du, men som också tänker lika.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir rörig, men produktiv. Du får mycket gjort den här dagen och du känner att du äntligen börjar komma ikapp. Du har legat efter mycket den senaste tiden så det är först nu som du börjar få kontroll. En chef ger dig mycket beröm den här dagen

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är pratglad och charmig, Merkurius går in i en positiv aspekt och då kommer dina sociala talanger ännu mer till sin rätt. Idag knyter du värdefulla kontakter som kan hjälpa dig framöver. Du lyckas också att tysta ett falskt rykte innan det blir uppförstorat.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Dagen bjuder på flera typer av utmaningar. Du har mycket att göra, men kanske inte så mycket energi som du skulle behöva för att orka med. Du är ständigt trött och du känner dig lite halvhängig sedan en längre tid tillbaka. Vad du skulle behöva är ett avbrott från vardagen.

Lejonet 23/7-22/8

Du är lekfull, charmig och svårt att stå emot den här tisdagen. Venus bidrar till din utstrålning och får människor att flockas omkring dig. Själv njuter du av uppmärksamheten. Det finns en viss typ av ladda kemi mellan dig och en kollega och det är den spänningen som gör vardagen så mycket mer intressant.

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt petig idag och det irriterar en kollega. Du gör ständigt små, vassa påpekande om både andras uppgifter och dina egna samarbeten. Vanligtvis brukar inte Jungfrun vara så här bitsk, men Merkurius placering är inte lika fördelaktig för dig som för Tvillingen.

Vågen 23/9-22/10

Annons

Dagen handlar om mod och om att visa att du bryr dig om en kollega trots att hen är ganska vresig just nu. Du gillar hens personlighet och hens vassa humor, men du ogillar att hen är elak mot vissa personer. Du är väldigt noga med att alla ska behandlas rättvist.

Skorpionen 23/10-21-11

Nyheter sprids snabbt just nu så det finns en risk att det som du vill hålla hemligt är allmän kännedom innan dagen är slut. Du måste inse att ditt arbete och ditt privatliv är lite väl samman snärjda just nu och det gör det svårare att hålla distans till kollegorna på jobbet.

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder på varierande nöjen. Det händer mycket i ditt liv just nu och det gör att du ofta är helt slut på kvällarna. Planering inför julen, stress på jobbet och krav på social aktivitet gör att du sällan får en stund över för dig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på ett strålande humör den här tisdagen. Du flirtar samtidigt som kan upplevas som lite sval. Blandningen i din personlighet fungerar som socker för flugor. Många vill vara din vän eller mer än din vän samtidigt som en hel del personer blir irriterade på att du är så kylig.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen handlar mer om att försöka än om att lyckas. Du har insett att vägen till ditt mål är minst lika viktig som att nå själva målet. Att försöka gång på gång lär dig att undvika vissa misstag i framtiden så därför tycker du inte att det är så jobbigt när saker går fel idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag kräver du uppmärksamhet från en chef. Du vill att hen ska fokusera på det du har att säga, men den här chefen har lite mycket att tänka på just nu så hen blir lätt distraherad och frånvarande. Du kan även riskera att hamna i en konflikt med en yngre släkting idag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons