Onsdag 5/12

05 dec, 2018
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen bjuder på varierande nöjen. Du blandar arbete och en hobby vilket ger riktigt bra resultat. Du vet hur du ska mixa för att få ut det bästa av dina privata kunskaper i ditt dagliga arbete. Kvällen bjuder på nöjen.

Oxen 20/4-20/5

Du blir lite förvånad när en person som sällan säger ifrån faktiskt visar att hen är sur. Även om du vet att det inte är riktat mot dig så tycker du det är lite obehagligt och stämningen blir spänd. Under dagen lyckas du reda ut en konflikt mellan två kollegor som aldrig lyckas hålla sams.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet att du kanske är lite väl på just nu och att en kollega upplever dig som väldigt intensiv. Du vill väl, men hen är inte van vid att komma sina arbetskamrater så nära som du vill att ni två ska vara. Försök att ta ett kliv bakåt och ge din kollega lite mer personligt utrymme.

Kräftan 21/6-22/7

Du mår väldigt bra idag och då är du charmig och lätt att ha att göra med. Just nu skiftar ditt humör från dag till dag och det gör det svårt för dina vänner att hänga med i svängarna. Det bästa vore om du öppnade dig och var ärlig med hur du mår.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen bjuder på en massa olika aktiviteter. Du har roligt samtidigt som du är lite frustrerad över att du inte får fram det du vill säga till en viss person. Det är din tur att ta ett initiativ i er relation. Din vän är trött på att vara den ende som föreslår att ni ska ses.

Jungfru 23/8-22/9

Du försöker att visa en kollega ett smartare sätt att arbeta, men hen är inte mottaglig för den formen av råd. Du inser att din kollega är typen som alltid ska göra saker på sitt sätt och som bara lyssnar i början när du försöker förklara något.

Vågen 23/9-22/10

Onsdagen handlar om hög energi och massor av projekt som både ska sättas igång och som ska avslutas. Du måste hela tiden vara uppmärksam på detaljer. Du har lätt att missa viktiga saker på grund av att du jonglerar med lite väl många bollar i luften samtidigt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är envis idag och den envisheten kommer från Elementet jord. Du brukar inte influeras av jord så mycket, men just nu är den här influensen stark. Den här påverkan gör dig inte bara mer envis, den stärker din lojalitet och ditt tålamod.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du snackar lite väl mycket bakom ryggen på en vän just nu och det vet du om och det ger dig dåligt samvete. Saken är den att din vän tenderar att reta upp dig utan att veta om det. Hen är en person som allt går bra för just nu och hen får dig att känna dig otillräcklig.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag gäller det att ha högt tempo, att samarbeta med udda personligheter och fram för allt att charma dina chefer. Du lyckas med det mesta tack vare inflytande från Mars som ger dig både det driv och den energi som du behöver.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen bjuder både på logistiska och rent teoretiska utmaningar. Du måste använda dig av ditt intellekt för att lösa vissa typer av problem. En konflikt mellan en chef och en kollega stör dig eftersom du blir distraherad av deras ständiga gnabbande.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag försöker du närma dig en person som intresserar dig, men som inte verkar vilja ta initiativ när det gäller er två. Det handlar inte om att hen undviker dig, det handlar om att hen är lite blyg och lite reserverad mot personer som hen inte känner så väl.

Annons