Torsdag 6/12

06 dec, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Torsdagen handlar om att samla information. Du måste vara vaken på små saker för det är det detaljerna som förändrar just nu. Under dagen kan du få ett kryptiskt samtal från en vän. Här gäller det att läsa mellan raderna om du vill veta vad din vän egentligen vill ha sagt.

Oxen 20/4-20/5

Du är en person som får mycket information just nu och det gäller att du kan separera allt du får höra. Att göra listor och anteckningar kan hjälpa dig att strukturera i din vardag, men då gäller det att du har ordning på alla papper annars är det bara onödigt jobb.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har lätt för att bli sårad just nu och det märker du idag. En kollega fäller en kommentar som du i normala fall inte skulle reagera över, men just idag tycker du att hen är onödigt hård mot dig. Det är Månens position som får dig att bli så känslig.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att försöka förstå vad det är som har gått fel mellan dig och en vän. Ni har varit väldigt nära vänner, men nu är det som om en osynlig mur har rests mellan er. Det kan röra sig om en osäkerhet på dina egna känslor inför din vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Torsdagen blir rolig och lite annorlunda. Du får testa på utmaningar som du undviker i vanliga fall, men nu har du inget annat val än att ta dig an dem. Det här blir en riktig självförtroende kick för din del. Du upptäcker att du kan så mycket mer än du tror.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns något lite ensamt över ditt tecken idag. Du drar dig undan dina vanliga arbetskamrater och håller dig lite för dig själv. När dina vänner försöker luska i vad det är som är fel så är du oförstående. För dig är det skönt att bara kunna få vara ifred ibland.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir rolig och annorlunda. Du har en massa positiv energi som hjälper dig att planera framåt. Dagen handlar om att ta egna initiativ. Och att kunna visa vem du är på ett nytt och lite annorlunda vis. Under eftermiddagen kan ett samtal från en släkting få dig att börja planera en resa.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite upp och ned idag. Inget fastnar riktigt i ditt minne och det finns en risk att du gör onödigt misstag bara för att du inte riktigt kan fokusera. Det bästa du kan göra redan på morgonen är att göra en lista över vad som du inte får missa den här torsdagen och sedan pricka av den noga.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en underlig dag där du blir smickrad och uppvaktad av en person som du egentligen inte känner. Du har alltid tyckt att den här personen är lite underlig, men ger du bara hen en ärlig chans kommer du att upptäcka att hen är en skön person med en lagom avslappnad inställning till livet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att inte le när en arbetskamrat smickrar dig med både flirt och charm. Hen är väldigt busig i sin framtoning och det lättar upp stämningen den här gråa torsdagen. Kanske borde du försöka dra med din kollega ut på en AW, du skulle behöva komma bort lite från vardagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är en väldigt lättsam och charmig person som många tycker om. För dig är det viktigt att omge dig med pålitliga vänner och arbetsamma kollegor. Inom dig så ryker du när vissa personer är lata och inte hjälper till, men du är bra på att dölja dina känslor utåt.

Fiskarna 19/2-20/3

Torsdagen blir intensiv på ett roligt och uppfriskande sätt. Du har upptäckt att det finns en kollega som delar din humor och din ironiska syn på världen. Ni två ägnar en stor del av dagen åt att skvallra och utbyta åsikter om allt mellan himmel och jord.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons