Fredag 7/12

06 dec, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är en person som gillar när det händer saker och det gör det idag. Just nu är det fullt av intriger och dramatik på jobbet. Även om du inte är direkt inblandad så tycker du att det är kul att iaktta det som sker omkring dig. Kvällen blir mysig och intim.

Oxen 20/4-20/5

Du är en person som vill ha ordning och reda, men det är inte alltid du lyckas ordna det. Den här fredagen upplever du som rörig, men sanningen är att du faktiskt har ganska bra koll. Eftermiddagen bli intressant och kvällen intensiv men rolig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du nöjer dig inte längre med tama ursäkter från en vän, hen har sårat dig en gång för mycket och nu ska det till en hel del om du ska kunna glömma vad hen har gjort. Dagen cirkulerar kring svek, löften och att kunna släppa taget. Kvällen bjuder på nöjen.

Kräftan 21/6-22/7

Den här fredagen blir intressant. Du har lärt dig en läxa den här veckan och den kunskapen drar du nytta av idag. En vän till familjen har bra tips som du kan ta med dig till jobbet. Kvällen handlar om starka känslor och om att våga vara sårbar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns starka känslor i ditt tecken just nu, men det är inte säkert att du visar dem utåt. Lejonet är bra på att hålla saker för sig själv. Idag tar du ett initiativ som kanske förvånar en del av dina kollegor, men som faller sig naturligt för dig. Kvällen handlar om ärlighet.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir rolig och aktiv. Det händer mycket saker både privat och på jobbet. För dig är de här stressiga men intressanta dagar. En chef har svårt att hänga med i tempot just nu och det gör att hen får en del kritik. Kvällen bjuder på nyheter som har med våren att göra.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som sällan blir arg. Du är bra på att anpassa dig till nya situationer och du väljer ofta att försöka hitta lösningar på problem istället för att bli upprörd. Idag får du chansen att visa både din fantastiska förmåga att skapa harmoni även i de mest stressande situationer.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Du är på ett väldigt gott humör idag. Goda nyheter får dig att börja planera framåt. Du längtar verkligen efter julen och idag passar du på att shoppa lite, antingen julklappar eller något fint till dig själv. Kvällen blir rolig, men lite för sen.

Skytten 22/11-21/12

Du är besviken på en person. Hen och du har varit väldigt nära, men nu har det vuxit upp en mur mellan er och du vet inte hur du ska kunna rasera den. Problemet är att din vän inte vill rasera den här muren. Hen trivs bra med att det är ett avstånd mellan er.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här fredagen blir intressant, intensiv och väldigt lärorik. Dagen handlar om vänner och om kärlek. Du förstår äntligen varför en person har betett sig så som hen har. På kvällen är det yngre släktingar, barn eller djur som står för sällskapet.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är irriterad på att det är så mycket på jobbet just nu. Du börjar nysta i en trasslig hög av uppgifter bara för att upptäcka att det kommer till lika mycket som du löser. Här gäller det att jobba i nuet och inte fundera för långt fram i taget.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här fredagen kan innehålla allt som du drömmer om, men då måste du våga. Ofta så hoppas du på att någon annan ska ta initiativet oavsett om din hemliga dröm rör ett nytt jobb, en bostad eller kärlek. Kvällen bjuder på en trevlig överraskning.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons