Lördag 8/12

06 dec, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att vara bestämd den här lördagen. Du har fått förslag på flera olika aktiviteter och du tycker att alla låter lika roliga. Kanske handlar det om att du inte vill missa saker, eller så kommer din velighet från Vågens tecken. Kvällen bjuder på en annorlunda upplevelse.

Oxen 20/4-20/5

Du är en person som sällan säger nej till personer som du tycker om, men idag hinner du faktiskt inte hjälpa din vän hur mycket du än vill. Under eftermiddagen får du höra ett rykte som är spännande och du vill gärna forska vidare i det.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är väldigt målmedveten idag. Det finns få personer som kan vara lika övertygande som du kan när du sätter den sidan till. Den här eftermiddagen får du chansen att göra ett riktigt fynd, men då gäller det att vara vaken och följa de erbjudanden som finns.

Kräftan 21/6-22/7

Du tvekar när om du ska delta i ett evenemang eller inte. Visst vore det kul, men du mår inte riktigt bra idag så därför kanske det är bättre om du är hemma och kurerar dig. Under eftermiddagen kan du passa på att komma ikapp med saker som du ligger efter med.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är svår att ha att göra med just nu. Ena stunden så är ditt humör soligt medan nästa så är du irriterad och grinig. Du vet vad dina humörsvängningar beror på, men dina vänner har svårare att tolka ditt beteende. Kanske borde du vara mer ärlig med dina känslor.

Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen passar du på att vara utomhus så mycket som vädret tillåter Det blir en skön dag med massor av frisk luft och massor av tid att fundera. Just nu står du inför ett vägval och det är viktigt för dig att fatta rätt beslut.

Vågen 23/9-22/10

Att tveka är inte det rätta sättet idag. Även om du innerst inne tycker det är jobbigt att välja så är det bara att chansa. Just nu så blir det bättre av att göra valet. Det handlar inte så mycket om VAD du väljer som ATT du väljer. Det visar att du är redo att gå vidare.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om vänner och om att vara nära människor som du tycker om. Det blir en inspirerande och rolig lördag där du får möjlighet att lära dig nya saker och utveckla gamla kunskaper. Kvällen bjuder på både små och stora nöjen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite väl på just nu och det gör att en viss person drar sig undan dig. Det vore bättre om du tog ett kliv tillbaka och lät hen komma till dig istället för att jaga hens uppmärksamhet. En vän som du har vill hjälpa dig att lösa ett av dina problem, men då måste du vara lyhörd.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir rolig, intressant och väldigt annorlunda. Du får testa dina kunskaper och det gäller att du är så seriös som möjligt. Idag visar du prov, inte bara på rättvisa utan också på intelligens. Under dagen lär du känna en person som du från början tyckt rätt illa om men som viner i längden.

Vattumannen 20/1-18/2

Du drar dig undan en person som vill umgås med dig och det är för att du inte vill såra hen. Idag behöver du få personligt utrymme. Du behöver få komma bort från vardagen och ägna några timmar åt en hobby. Under kvällen hjälper du till och anordnar en fest av något slag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner dig lite trött och ledsen. Du vet inte riktigt varför du mår så här, men kanske handlaar det om något som du mist och som du inte visste att du skulle sakna så mycket som du gör. Ibland kan det göra ont att gå vidare fast du vet att det är bättre för dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons